The Kingdom

Jag är ju riktigt korkad om jag går och lägger mig redan nu!
Sitter och kollar på blåsningen nu och såg när det var reklam att The Kingdom börjar vid 9 på 3an. Mååste ses!


min kropp är död

Har work,work. Nej inte work kanske, men gym!
Är hur trött i kroppen som helst nu.
Ska dejta John Blund inom en vääldigt snar framtid tror jag. Det känns väldigt frestande!





Som ni ser så har jag fortfarande inte fått till texten under profil bilden, vilket stör mig otroligt mycket! Ser ju hur fult ut som helst! Damp! Men ni får stå ut, precis som mig, för jag orkar verkligen inte ta tag i att kolla upp hur jag ska fixa det.

Kinder maxi

Igår blev bra. Bättre än va jag tänkte mig.
Jag va depp och kände verkligen inte för att va hemma själv. Så jag ringde Elin vid 8 tiden och kollade om hon ätit nått, och hon hade ine ätit nått på hela dagen precis som mig så få bestämde vi oss för att dra till Donken och käka där. Sen efter det åkte vi runt med bilen lite och dunkade musik för hela slanten. Och shiiit va dött det var igår! Knappt en människa så långt ögat såg. Kanske är kylan som gör att folk stannar inne? Aja jag har ingen aning, vi satt i en varm bil så jag kunde faktist inte bry mig mindre haha.
Sen åkte vi och hämtade upp Linnea och Hanna och åkte hem till mig och va här. Resten av kvällen va också helt okej och trevlig!
Så himla skönt att ha sällskap och slippa va själv när man är depp!

Nu snart kommer Elin hit och hämtar upp mig. Vi ska iväg och göra våra kroppar snygga som tusan! Gymmet, som ni nog förstod.
Nej nu ska jag packa träningskläderna så att vi kan åka på en gång när Elin kommer.

Spola tillbaka tiden

Ibland blir saker verkligen inte som man tänkt. Ibland saknar jag verkligen tiden som var förut.
Fan jag känner mig jätte depp och jag brukar vara väldigt duktig på att förklara hur jag mår och varför och så. Men det går inte nu. Vet inte va det är för fel på mig... Jag börjar väll bli dum i huvudet eller nått kanske.
Känns som att jag inte duger till. Känns som att alla tar mig förgivet.
Eller.. fan jag venne.. kan inte förklara.

Känner mig så jävla matt.
Förut så grät jag inte för nått, verkligen ingenting! Men nu så får jag tårar i ögonen och måste kämpa tillbaka tårarna så fort nått händer. Så jäävla jobbigt.

Jag är inte mig själv just nu. Och det känns riktigt pissigt att känna så. Jag som vet vem jag är och vet vart jag står vad det än gäller. Jag vet fortfarande vem jag är, men det är just det att jag är inte den personen just nu. Faaan usch jag hatar det här!
Känner mig så värdelös... 


Yesterday

Igår skulle egentligen pojkvännen komma hem till mig, men det vart ändrade planer. Så jag mötte upp Erika och Stålis på American Take Away och åt pizza med dom. Jag och Erika bestämde oss för att gå till Hemmakväll och hyra film, sen gav vi oss hem till mig med 2 olika filmer och en varsin Ben & Jerrys. Vi hade super trevligt och pratade om allt möjligt. Vi har inte ses på ett bra tag och vi borde ses oftare!
Sen åkte Erika hem och jag började leka lite i photoshop på en ny design. Tim kom även förbi en sväng igår och vi hade också trevligt. Han hade då iallafall haft en fartfylld och äventyrlig kväll, och shit va jag skratta när han berättade vad han vart med om under kvällen. Haha det är inte lätt när det är svårt Tim!

hjälp?

Nu har jag lyckats fixa så att inte alla bokstäver är stora iallafall.
Men ett problem återstår fortfarande: på vänster sida står det lite om mig själv, att jag bott i stockholm men nu bor själv och så.. som ni kanske ser? Jag försöker minska storleken på det, men det går inte! Jag vet vart i stilmallen man ska ändra det, men det funkar inte!..? Blir helt jävla tokig på den här skiten!

NÅGON SOM VET HUR JAG SKA GÅ TILLVÄGA FÖR ATT FIXA DET??

blir så lack!

Min blogg ser ut som ett jävla atombomb nedslag!
ALLA bokstäver har blivit stor och jag hittar inte i stilmallen vad det är som har blivit knas. Blir så jävla arg så jag skulle kunna slå sönder nått!

Någon som vet hur faan man fixar så dom blir små igen??

nfdsirngdkibd
FAAAANVAARG JAG BLIR! 2dra gången den här veckan jag skriver ett inlägg och sen klickar på Publicera och det står att skit webbsidan inte kan visas!
JAG HATAR NYA BLOGG.SE! Det bara krånglar heeeela tiden! FANJÄÄVLASKIT........

så sämst!

Nya blogg.se är så värdelös om ni frågar mig! Ursäkta men jag tycker verkligen det är skit dåligt!
BYT TILLBAKA TILL GAMLA TACK!!

Någon mer som håller med mig?

pimp my nail

Jag var iväg och fixade mina naglar igår. Dom blev sååå bra, så jäkla nöjd så jag vet inte vad!

Det här är mina nya super fina naglar!



Jag älskar verkligen att ha fransk, och sen någon liten sak till som blir grädden på moset liksom.
Jag vart verkligen SUPER nöjd!

Det är dom här som jag går till och gör mina naglar. Dom är super duktiga och lyssnar verkligen på ens ideer som man har men ändå säger dom till om dom tycker att det skulle se konstigt ut, och hjälper en att komma på ett sätt att göra sin ide men ändå så att det ser bra ut. Dom är dessutom jättejätte trevliga!
Dom håller till i Borlänge, så ni som bor i Borlänge,Falun,Leksand, Säter eller någon annan stad i närheten borde helt klart gå till dom om ni ska få naglarna fixade! Jag rekomenderar dom starkt!

Så här såg mina nyårs naglar ut:


Jag ville ha något som glittrade men som ändå inte var för mycket, så då slutade det sådär. Jag tycker det blev perfekt och precis som jag ville ha det!

Som sagt dom är bäst!


tjockjackan furshuuur

Vaknade nyss. Nananaanaa! Jag är ledig idag så jag kunde sova ut ordentligt idag. Det va hur skönt som helst! Och eftersom jag inte sover så bra på nätterna just nu så kände jag att jag verkligen behövde det!
Men nu är jag uppe iallafall. Jag tänkte faktist vara så duktig att utnyttja denna lediga dag till att STOR städa lägenheten. Jag ska banne mig städa varenda vrå jag har!

Nej nu måste jag kila ut en sväng och rasta Acke. Och det ser kallt ut ute så jag är inte sådär jäättee taggad, men men har man skaffat sig en hund så får man skylla sig själv! Hundar behöver kissa även när det är dåligt väder!

Meen.. see yah all later!

nattinatt

Är ledig imorgon, så behöver egentligen inte gå och lägga mig än. Men jag är oerhört trött så jag ska nog gå och borsta tänderna och sen gå och dejta John Blund!


duktig hund

Kolla vilken duktig och söt vovve jag har!
Har tränat en massa på att han ska stanna kvar, så nu kan man gå ifrån han i ett annat rum och han sitter kvar. De ni!
Sen när han rullar, haha kan man göra annat än skratta? Han ser inte att ha någon kropp alls på sin egna kropp! Så jävla söt!


en klockren present till mig




Någon borde verkligen köpa den där dörrmattan sen när jag fyller år!
Duktiga jag låser ju ut mig själv gång på gång! Speciellt på morgonen när jag har bråttom till skolan och jecktar som bara den, då försvinner lätt nycklarna från mitt minne och jag glömmer helt bort att ta med dem.
Som tur är så bor mina hyresvärdar granne med mig, och dom har en huvudnyckel, så det brukar alltid lösa sig! Men lite pinsamt att gå och fråga om man får låna huvudnyckeln för att man låst ut sig själv.
Haha jag är så hiimla duktig verkligen!


läs och tänk

Tänk på det här..

När vi växer upp, lär vi oss att den personen som aldrig skulle gör dig besviken antagligen kommer göra det..
Du kommer få ditt hjärta krossat, antagligen fler gånger än en, och det är svårare varje gång..
Du kommer även krossa andras hjärta, så kom ihåg hur det kändes när ditt var krossat..
Du kommer bråka med din bästa vän..
Du kommer skylla en ny kärlek för något som en gammal gjort..
Du kommer gråta för att tiden går för fort,
Och du kommer antagligen förlora någon du älskar..

Så ta många kort,
Skratta för mycket,
Och älska som att du aldrig blivit sårad förut,
för varje 60 sekunder som du är upprörd är en minut av glädje och lycka som du aldrig kommer få tillbaka..

Så..
Hitta en kille som ringer upp dig när du slänger på luren,
Som håller sig vaken bara för att få se sig sova..
Vänta på personen som kysser din panna
Som vill visa upp dig för världen
även fast du är ofixad och ofräsh..
Som håller dig i handen även fast hans vänner ser..
Vänta på personen som ständigt påminner dig om hur mycket den bryr sig om dig och hur kyckliga dom är att ha dig..

Och kom ihåg!
Lev varje dag som att det vore din sista..
och..
Hjärtan blir ofta krossade, av ord som inte sägs..!
Så..
Berätta för dom du älskar hur du känner för dem..
För tänk om.. Morgondagen aldrig kommer??

Kom ihåg det här och lev erat liv fullt ut!


damp eller adhd?

Ja som sagt så kan man undra om det är damp eller adhd jag har!
Jag skrev nyss ett inlägg om hur duktig jag blivit i skolan och en massa andra intressanta saker, men när jag klickar på Spara & publsera så fuckar det ur totalt! Det stod att webbsidan inte kunde visas. Då gick jag in på bloggen i hopp om att den publiserades ändå, men fan heller att den gjorde! JÄVLA SKIT!

Aja ska snart iväg och lämna in datorn och få Windows 7 installerat. Vet dock inte om dom kan fixa det på en gång eller om dom måste ha kvar datorn till imorgon. Vilket resulterar i att det inte kommer bli något mer bloggande idag, eller ja det är ju om dom behåller datorn.

See yah all tonight, förhoppningsvis!

längtar till nästa tävling

Träningen gick super. Vi körde lite andra övningar än vad vi brukar. Tex så fick två personen nummer 1, två fick nummer 2, två fick nummer 3 och så vidare.. Sen skulle 1orna gå in i mitten och köra "battle" mot varandra. Haha shiit va kul vi hade, och alla gav verkligen allt!
Kom även på lite mer på min nya tävlings dans.


Bjuder på en bild på när jag kom 3a på SM och fick stå på pallen, inte bästa kvalite på bilden jag vet men ljuset där inne var inge vidare bra tuvär.



Efter träningen umgicks jag med min vän Tim ett tag. Det var trevligt, vi pulsade i snö och kollade på Kenny Starfighter.

Jag är ohyggligt trött så det blir nog att gå och lägga sig nu! Nattiii

 


dansträning

Nu drar jag iväg och tränar. Ska fortsätta på min tävlings koreografi, får se vad det blir av den.



Bild från google


ge mig chokladbollar

Jag vet vad jag ska göra för något gott när jag kommer hem från träningen sen!!


Muuums!



Förövrigt har jag en duktig pojkvän som fick alla rätt på sitt industri prov idag! Puss du är bäst älskling!


acke going crazy

Slutade tidigare än tänk, så nu sitter jag hemma i mitt lilla kryp in. Acke ligger i en av puffarna och leker med sin favoritleksak, min lilla gulleplutt. Han blir jätte knasig när man är ute när det snöar, han blir så full i energi och ska hoppa runt i snön och hålla på att brottas och greja med en. Visst han är ofta full i energi men just när det snöar så blir han helt skum. Haha.

Nu ska jag dra igång och städa i lägenheten lite, ser ut som ett bomdnedslag! Jag är även väldigt sugen på att möblera om lite, men vet dock inte vart och vad. Höhö jag är duktig!

tidig morgon

Gick upp vid 6 imorse, det var riiktigt segt att gå upp och jag kände verkligen för att ligga kvar i sängen och somna om! Men icke! Jag var tvungen att masa min röv till skolan och göra omprov i matte. Det gick fortare än vad jag trodde, så jag var klar med det redan vid 9. Blev att sitta och fördriva tiden med spel på Facebook i 2 timmar och 20 min, till nästa lektion började. Det S Ö G.

Nu sitter jag här på karaktären och vi är klara med allt, så vi har inget att göra. Perfekt tillfälle att kolla runt på mobiler! Jag behöver och vill verkligen ha en ny telefon! Min är helt weard! 



Usch och fy för den där telefonen! VA NI ÄN GÖR KÖP INTE DEN!


Någon som vet någon bra telefon som jag borde införskaffa?


tomatooo

Hade en lektion idag på 3 timmar och det var karaktär så det var riktigt slappt! Vi gillart!
Efter det drog jag till gymmet och träffade sjukgymnasten som gav mig ett schema på vilka maskiner jag ska träna på för att bygga upp min rygg igen. Det tog väll ungefär en timme. Sen gick jag in och solade solarium. Det var så skönt att jag somnade. Men kanske inte så kontigt eftersom jag varit trött hela dagen.

Nu ska jag gå och kika vad jag har i kylskåpet och kolla om jag kanske hittar på nått kul att göra med det. Låta fantasin flyga iväg lite till middagen.


min gamla skola

 

Haha jaa vad ska man säga? Jag är faktist inte så förvånad faktist.
Här hittar ni mer om det.


heelt sluut

Är så sjuuukt trött i kroppen och i huvudet!
Var ju i skolan idag. Stannade kvar där 1 timme efter att vi slutat, sen drog jag på dans träning. Jag var med på två lektioner så det vart en massa dans! Känns skönt att få lite mer träning än förra terminen!
När jag kom hem så slängde jag in en tvätt i maskinen så det är dags att ta ut och hänga upp det nu. Diskade och städade även lite. Men en hel del städning kvar. Tänkte imorse att jag skulle stor städa hela lägenheten när jag kom hem efter träningen, men jag är så sjukt trött i kroppen och så som sagt. Så det blir nog att städa imorgon istället.

Blir att träffa sjukgymnasten och gymma imorgon. Kanske även ska träffa Jenny, som är typ en av världens snällaste, och fika med henne. Men får se lite hur det blir.




Jag bjuder på en gammal bild på mig, från när jag va blond. Observera att den är bra gammal!


pizza och kikhål

Sitter i skolan och har lunch rast. Är hur trött som helst och vet inte hur jag ska orka ha träning ikväll. Jag har börjat få tillbaka mina sömnproblem tror jag, vilket jag verkligen hoppas bara är inbillning! Vill inte ha tillbaka mina äckliga sömnproblem! 
Igår umgicks jag såklart med pojkvännen eftersom jag varit hos honom hela helgen. Sen på kvällen åkte jag iväg och käkade pizza till middag med Emma,Linnea och Gina eftersom Saga jobbade. Vi satt där och tjockade oss och hade trevligt. När alla var mätta och glada bestämde vi oss för att gå och våldgästa Limorna. Haha vi höll för kikhålet på deras dörr och knackade och plingade en massa, vilket gjorde att dom inte vågade öppna. Dom trodde tydligen att det va "deras mördare" Hahah shit va kul det va! Och det där va den korta versionen, hände en del mer men orkar inte skriva allt.

Nu ska jag kila. Som sagt så har jag träning ikväll så det blir inte så mycket bloggande.

världens bästa pojkvän

Är hemma hos Patrik, åkte hit igår som sagt i tidigare inlägg. Blir att stanna här till imorgon. Mys!
Igår slappade vi och kikade film med Jimmy och Malin. Det va trevligt som bara den!

Mår förövrugt lite bättre nu, tack vare Patrik! Fy va underbar han är! Inte alla som orkar med mig när jag mår dåligt för jag är på ganska dåligt humör hela tiden då och är verkligen inte mig själv, gömmer mig hemma och försöker vistas ute bland allmänheten så lite som möjligt. Men som sagt så är Patrik underbar och förstående.
Jag är så glad att jag har han! <3

lång skoldag

Svenska om 10 minuter. Känns ovärt! Slutar vid 4 idag. Ouff jag orkar inte!

Men som jag skrev igår så mår jag inte så bra just nu, men ska hem till pojkvännen idag så jag blir förhoppningsvis att må bättre av att få träffa han lite och så.
Skriver imorgon om jag lyckas sno hans dator en sväng imorgon.

Ha en super bra Fredag allihopa!!

jobbigt

Det är inte lätt när det är svårt gott folk.

Mår inge bra just nu, varken psykist eller fysiskt.
Bloggar imorgon, hoppas jag mår bättre då!

Snabba Cash




SÅ JÄÄÄVLA BRA FILM!
Maaaaaahhh finns inte ord!
Eller asså man har ju sett bättre filmer, men den var en av dem bästa när det gäller en sån sort film. OCH DEN ÄR DESSUTOM SVENSK?! Jag tänker inte dra alla Svenska filmer över en gräns, men många Svenska filmer är bara trash om ni frågar mig.
Men den här var riiktigt bra! Jag och Emma kommer nog gå och säga repliker från filmen i en månad framåt nu! Haha.

Ni borde allihopa se den!


dansdansdans

Sitter och funderar lite på en ny dans som jag ska ha på tävlingarna. Lite ide torka just nu, men det släpper nog på träningen idag!
Wiihoo det kommer bli så skönt att börja träna nu igen!

Efter träningen blir det att kolla på Snabba Cash med Emma. Jag hoppas verkligen den är lika bra som filmen!


1 lektion

Sitter och kladdar på mig lite mascara och ska snart sätta på lite lunch. Ska åka till skolan om en timme och ha 1 lektion idag, vi gillart!

Ikväll borjar dansen! WOHO! Vilken på ren svenska betyder att tävlingarna drar igång nu!
OOOHH mama jag är glad tjej!!


skjut mig



Bilden säger väll en del. Har feber som en jävla kossa! Eller ja, jag har ingen termometer i lägenheten men det känns som det.
Hela mitt huvud brinner och huvudvärken gör att det känns som att jag har huvudet skruvstäd!
Usch ge mig någon magisk medecin som gör att skiten försvinner tack!

min nya bästa vän



Jag har skaffat mig en ny bästa vän!
Bläääää mitt huvud spräng snart!


dumma häst

Hade bara en lektion idag, men råkade försova mig så det vart inge skola alls för min del.
Åkte iväg en sväng till sjukgymnasten vid 3 tiden. Nu jääävlar SKA jag få ordning på min rygg! Jag var på hopptävling för 5 år sen undefär, och hästen jag tävlade på tvär stannade så jag flög över både häst och hinder rakt ner i marken med huvudet först. Sen dess har jag haft problem med min rygg. Men nu jäklar!
Passade även på att sola när jag var på gymmet, så nu är jag brun och freesch!

Jag har ont i huvudet och känner mig alldeles febrig. Så det blir att gå och lägga sig och vila ett tag nu! Förlåt om jag inte svarar på era kommentarer just nu, jag får ta tag i dem imorgon, för jag orkar verkligen inte just nu.


lista

Har slutat nu, tänker åka hem så fort som det bara är möjligt! Så sjuukt trött!

HAR DU:

Någon som förstår dig? - Ja
Någon som du saknar? -  Ja
Någon som du hatar? - Ja.
Vem kramade dig senast? - Pappa
Vem pussade dig senast? - Patrik såklart
Vem ringde dig senast? - Elin
Vem ringde du senast? - Robert
Vem var hemma hos dig senast? - Jag minns inte... Mamma tror jag
Vem var du hemma hos senast? - Helena
Har du några kärleksproblem? - Nej jag har världens bästa pojkvän! :)
Har du pratat med någon idag? - Haha nej jag är mobbad. Jaa klart jag gjort
Har du gråtit idag? - Nix
Har du skrattat idag? - Haha ja. Emma är slut i huvudet, så nog fan har jag skrattat! Haha

JAG:

Är singel? - Nej inte ett dugg! :)
Svär ofta? - Höhö kan nog stämma
Sjunger i dushen? - Ja jämnt
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? - LÄTT bara för att folk skulle störa sig på det! maha 
Skrattar åt mina egna skämt? - Haha ja självklart, dom är ju bäst! Inte mitt fel liksom ;D
Skulle göra plastikoperation och det var ofarligt och gratis? - Tror jag nog inte!
 
HAR DU:
Piercingar?
- Japp
Syskon? - 3 plastsyskon
Jobb? - Japp
För många vänner? - Nej men känner många, men kan ju inte kalla alla för vänner.
Färgat håret? - Yes
Bra självförtroende? - Ja det har jag
Sagt "jag älskar dig" till någon? - Jajamen.
Varit kär? - Yepp
Dumpat någon? - Japp
Gjort något olagligt? - Haha japp
Brutit ett ben? - Konstigt nog inte, så klumpig som jag är!
Tappat bort dig i din hemstad? - Hahaha jaa
Sett en fallande stjärna och önskat? - Jara
Gjort något som du lovat dig själv att inte göra? - Ja..
Smugit ut utan lov? - Japp höhö
En hemlighet som ingen annan vet? - Aa
Sovit en hel dag? - Nästan
Somnat gråtande? - Ja
Varit kär i någon utan att säga det till personen? -  Nej, inte kär men tyckt om
Ätit musslor? - Ja
Stått på scen? - Ja ett antal ggr! :P
Färgat ditt hår svart? - Nej, men mörkbrunt

VAD .. :

Längtar du till mest just nu - Nästa gång jag får krama och pussa på min pojk!
Ska du göra i helgen? - Fest förhoppningsvis, hoppas även  på at umgås lite med Patrik.
Gjorde du igår? - Åkte tåg och pluggade
Ska du göra i sommar? - Peace & Love och förhoppningsvis utomlands!
Åt du senast? - Kyckling rulle
Har du för mobil? - LG secret toutch
Köpte du senast? - Minns inte
Skulle du gjort om du såg ett lik i skogen? - Spytt antagligen?

VEM / VILKA .. :

Slog du senast? - Haha Emma :D
Fick du sms från senast? - Patrik
Pratade du med i telefonen senast? - Robert
Kan du lita på? - Har svårt att lita på folk
Vet mest om dig? - Pappa tror jag

ALLMÄNT:

Har du pussat en groda? - Blä nej
Kan du hjula? - Haha nej jag suger på det
Är du EMO? - OOOH JAA!
Vågar du flyga fallskärm? - Jaa förfan! :D
Är du hungrig? - Nä
Är du blyg? -  Neej verkligen inte, pratar som en jävla.. ja jag vet inte vad :D
Din första kärlek? - Bajs


Listor när man väntar på skjuts hem is the shit!

vrf cepar blogg?

Jag kan inte ladda upp bilder! Någon mer som har problem eller är det bara utmobbade jag som har det?
Fan jag hatar när det inte går som man vill!

tävlingen avslutad!

Och rätt svar var.... "trumvirvel"

NUMMER 2 !!

Grattis till er som gissade rätt! Inget grattis till er som gissade fel, skyll er själva, höhö!




De som gissade rätt var :

http://madeleineamelia.blogg.se/

http://naho.blogg.se/

http://idatallhed.blogg.se/

http://sofiibolinder.blogg.se/

http://isabellegudmarsson.blogspot.com/


fulungar



Ja vi vet att vi är snigga som fan! Och vi vet att vi är dumma i huvudet, men det gör inget för vi går media!
Kul sätt att fördriva svenska lektionen iallafall! Maha!

a la baugette

Datasalen furshur! Emma sitter och smaskar en baguett högt och ljudligt, förstår inte vad hon har för fel..! Haha nej nu ska vi va snälla.
Skolan till 3 sen jobba hela kvällen. Känns lite sådär lagomt ovärt. Jag hör ända hit hur sängen står där hemma i lägenheten och bara rooopar efter mig! Den saknar mig redan!

Förövrigt så saknar jag min Patrik! Buhu lesseen hest!


tävling

Jag tänkte sätta ihop en liten tävling eftersom jag ändå inte har något speciellt för mig just nu.

Ni ska gissa vilken mun som till hör mig. De som gissar rätt får länkning i bloggen.



Gissa på nu gott folk! Som ni antagligen förstår får ni bara gissa en gång var!

Rätt svar och de utsedda vinnare kommer imorgon kväll.

nature is the most nature

DET ÄR FEST! Nej skojja, det är det verkligen inte.. Är skit trött men kan faan inte sova.
Sitter och smaskar på natur godis, azumness!

Jag behöver film tips!! Någon som vet någon bra film?

min nya idol!

 



" I make pretty good pasta sause, mother fucker!"

Finns bara ett ord: Azum!
Hahahahah


just a simple train

Sitter på tåget påväg hem till lägenheten nu. Saknar redan pappa. Men har ju som sagt haft riktigt kul i helgen! Men på sätt ska det även bli skönt att komma hem till sitt egna lilla krypin liksom. Visst jag ser fortfarande Stockholm som hemma och jag saknar allt med Stockholm ganska ofta, men samtidigt så trivs jag jätte bra uppe i Dalarna! Har ju fått en massa nya kompisar där och även blivit tillsammans med världens underbaraste grabb.

Jag är sån som tror att vissa saker som händer, vissa bra och vissa dåliga, har en mening. Eller jag tror väll kanske det pågrund att det är mitt sätt att kunna klara av jobbiga saker. Jag har mått väldigt dåligt de senaste åren, och har hänt väldigt mycket.. både när det gäller kompisar men även hemma och så. Jag måste tillägga, innan jag fortsätter, att jag mår mycket bättre nu! Men nu efteråt så tänker jag att om jag inte behövt gå igenom det jag gått igenom så skulle jag kanske inte vara så stark som jag är nu, jag fick nämligen verkligen kämpa mig upp från botten. Jag låg ett bra tag på botten och höll på att drukna. Men tack vare min pappa och några riktigt nära vänner så lyckades jag simma upp till ytan igen. Och hade jag bara legat och flytit på ytan dom senaste åren som vissa andra gör, så hade jag inte vart så stark som människa som jag är nu.

Och hade jag inte flyttat upp till dalarna och lämnat Stockholm bakom mig hade jag aldrig blivit kompis med Emma, som är en tjej som går i min klass. Jag trivs verkligen med henne. Och vi snackar verkligen om allt. Vi båda har vart med om samma saker när det gäller vänner som sviker och hugger en i ryggen, så vi förstår oss verkligen på varandra. Fyfan va jag ser fram emot 3 åt till med dig, för hoppningsvis så tappar vi inte kontakten efter gymnasiet utan behåller kontakten så det blir en massa fler år!
Och hade jag inte flyttat upp så hade jag antagligen aldrig blivit tillsammans med Patrik. Visst vi har känt varandra i några år, så jag kände ju redan han när jag flyttade upp. Men efter mitt förr lång distans förhållande, som jag hade med en i dalarna när jag bodde i stockholm, så bestämde jag mig för att aldrig ha ett lång distans förhållande igen.

Så ja jag tror verkligen att vissa saker, inte alla.. men vissa saker som händer har en anledning till varför de händer. Eller jag VILL tro att det är så. Dock tror jag inte att livet är helt förbestämt, men utan att man alltid har ett val.. men det som händer pga ens val antagligen har en anledning. Kanske låter konstigt för vissa och vissa kanske inte tycker det går ihop, men det spelar ingen roll.. för i mitt huvud så gör det de.


oups blev ett långt inlägg. Men ibland måste man få skriva av sig!

gråter av skratt!

Den här är verkligen lika rolig varenda gång! HAHAH skrattar som en jävla dåre!


underbart!

Paramore är ju bara för jävla bra! Jag är helt beroende. Kan verkligen inte få nog av dom!



Brick by Boring Brick


We are broken


Born for this



För er som inte vet så lyssnar jag verkligen på allt möjligt, kolla på min kategori Blow my Speakers så ser ni vad jag menar.


yesterday

Igår va partey! Haha jag skrattade så att jag grät, hahaha fyfan för dig Helena! Jag höll på allvar dö av andnöd!
Fan det va riktigt dött igår, men tur att man har rätt vänner så att man ändå har stört kul och trevligt!
Jag åkte först till Helena, fixade mig lite och sen satt jag och kolla tv medans hon fixade sig. Efter ett tag kom även Ida dit, satt och pratade med henne om lite allt möjligt. Lika trevligt som alltid! Tillslut va Helena klar iallafall så då drog vi hem till Linnea. Där blev det popcorn och kortspel med folket. Hahah ja som sagt, jag höll på att dö av skratt!

Har verkligen saknat er Ida och Helena, ni är så jävla underbara! <3


sleepy lördag

Vaknade för ca tjugo minuter sen. Sov verkligen ut idag, as gött! Nu står pappa och lagar lunch så nu får man mat i magen alldeles snart också.
Idag blir det att göra en massa skol arbeten och sen ikväll blir det nog att träffa min kompis Helena. Vad vi ska ta och hitta på vet jag inte än, men det lär ju märkas.

home in stockholm

Det har varit en riktig lång dag idag. Sov ju hos pojkvännen inatt och när jag vaknade av mitt alarm på mobilen så kände jag verkligen för att bara ligga kvar där, med hans armar omkring mig. Usch finns inget bättre än att få vakna upp brevid pojken! Helt underbart mys!
Tog tåget till skolan och somnade självklart på tåget, och jag kan lova er att det var ren tur att jag vaknade när jag gjorde för annars hade jag missat att gå av! Haha jag förstår inte hur jag lyckas med allt!
Sen skola till klockan 4, var riiiktigt seg på slutet!

Kom hem och slängde ihop lite packning och begav mig till tåget. Blev att sysselsätta mig med att renskriva vårat film-manus. Jag tror filmen kommer bli riktigt bra faktist, eller jag hoppas på det!

Nu ska jag gå och sova för jag är så jääkla trött att det bränner under ögonlocken och det är inte lätt att hålla upp dom just nu!

Peace


datakunskap

Sitter och har datakunskap nu, det går väll som det går. Lite svårt att komma igång idag känner jag. Och jag glömde mina alvedon hemma så jag har lust att döda min mage just nu! Fan va skönt det skulle va att slippa ha mensvärk!
Blir hem en snabbis efter skolan och hämta en tjocktröja och alvedon, sen tänkte jag åka hem till pojken. Inte träffat han sen i Lördags så nu börjar jag känna abstinensen komma på allvar! Är man kär så är man! :)

a little more

Känner att jag måste kämpa liiteliite mer med matten, men efter det tänker jag allt belöna mig själv med sängen!


huvudvärk

Jag har huvudvärk som heter duga! Fyfaan va min kropp utsätter mig för smärta nu för tiden. Jävla skit.
Blir att ta en alvedon och hoppa in i en lååång skön dusch nu! Gött mos.

sommar tack




Jag är faktist ganksa trött på snön och kylan nu! Vill ha sommar så att man kan lägga i båten och åka vatten skidor! Och tänk på värmen och solen, fyy va gött det skulle va nu!


blondin skämt is the shit

Vet du varför blondiner alltid har toppluva och inte hjälm när dom kör moppe?

Svar:
Dom gjorde nämligen ett test, dom kasta ner en hjälm från ett 4 våningshus och den gick i 1000 bitar.
Sen kasta dom ner en toppluva från 4 våningshuset och den höll


Hahahah bara jag som älskar blondin skämt?

tummen upp

Så verkligen inte min musik smak! Men på nått sätt så har jag verkligen fastnat för den här låten.. fråga mig inte varför, men det är nått speciellt med den.




Regina Spektor - The Call


äckel matte!



Jag fattar ingenting! ÅHJ JAG FÅR DAMP! Blir så irriterad när jag inte förstår mig på saker, känner mig så blond. Eller jag fattar väll men lika fort som jag läst skiten så har jag glömt det! Och sen alla jävla formler! USCH! Jag HATAR formler!

HAATAAAR MATTEEEE!!!!!

1 månad




Tiden går så jääkla fort när man har roligt! Den här månaden är nog den som gått sådär riktigt snabbt på ett bra tag. Även fast det känns som att tiden gått fort så känns det ändå som att vi varit tillsammans mycke längre. Skum känsla det där!
Men en sak är säker! Jag har världens bästa pojkvän! <3


lazy day

Skolan var rätt seg idag. Men jag, Emma och Robert kom iallafall på en massa nya roliga grejer till filmen vi ska göra, den kommer bli azum! Haha. Eller ja iallafall för dom som kollar och har vår humor! Vår engelska lärare va sjuk så vi fick sluta tidigare. Riktigt skönt att få skippa sista lektionen för jag kände verkligen att jag bara ville åka hem på slutet.

Nu sitter jag här, har precis vart ute och rastat Acke. Har laddat upp med cola och chips, så nu är det bara att börja plugga! Har matte prov på Fredag och jag fattar verkligen iiiingenting av det vi håller på med!



Min lilla bebis Acke


tid utnyttjare

Har precis ätit lite chips som mamma svängde förbi med när hon åkte hem från sitt jobb. Azumness.
Har jobbat hemifrån hela dagen, tänkte att när jag är hemma och mår dåligt så kan jag lika gära utnyttja tiden och få nått gjort. Så då vart det att jobba.

Imorgon blir det förhoppningsvis skolan, vill inte missa nått och komma efter nu direkt efter lovet. Men nu blir det sängen. Gött att det är sovmorgon!

helvetes natt

Gick och la mig precis efter att jag skrev inlägget igår, och då fick jag självklart ont i huvudet! Och efter ett tag när jag legat och försökt låta bli och tänka på huvudvärken och sova istället så kom världens mensvärk. Jag låg uppe till 4-5 och gnydde och rulla runt i sängen för att försöka hitta nått sätt att ligga på så att det gjorde mindre ont, men de va ju utan någon sucsess. Fy och usch säger jag bara! Ibland önskar man att man va kille så man slapp den där skiten!
Klockan ringde 6.30 för jag skulle upp till skolan. Men det blev att ringa mamma och be henne sjukanmäla mig istället. För vem orkar gå till skolan och va där från 8 till 3 när man fått ca 2 timmars sömn? Inte jag iallafall...




Jag saknar förövrigt Peace&Love! Men fick en biljett inför 2010 av mamma i julklapp, kan ine säga annat än GÖTT MOS!

sängen kallar

Kom nyss hem från jobbet, blev en riktigt lång dag idag. Så nu kan jag lova er att det blir raka vägen ner i sängen!

Skolan va helt okej idag, timmarna i skolan gick ovanligt fort idag. Jag, Emma och Robert satt och kom på lite mer på våran film som vi ska göra. Jag går ju media så då är det ju nästan en självklarhet att göra en film. Vi ska göra en film där vi gör parodier på en massa olika skräckfilmer. Jag tror den kan bli riiktiigt rolig faktist, höhö.

Imorgon blir det att gymma och sen jobba, så de blir fullt upp då också. Men det är imorgon, NU SKA JAG SOVA!! Natti

fullt upp

Idag blir det :

skola
skola
skola

 och sen

jobba
jobba
jobba.


Känns lite små jobbigt, men jag är precis som alla andra och vill ha pengar så man kan göra olika grejer och köpa kläder och så.. och då lär jag ju jobba..

johan falk

Jag och Patrik har ju kollat igenom alla Johan Falk filmerna, men när jag såg att första filmen började klockan 9 på 4an så kunde jag inte låta bli att titta! Det är ju så jäkla bra filmer så det gör inget att se dom flera gånger!

Men nu blir det att göra en kopp te och krypa ner under en filt i soffan. Natti Natti!


en annan del av köping

Såg bara någon gång förut, men man måste ju nästan se och kolla om det är nått att börja se!


inte mycket gjort

Inte fått så mycket gjort idag som jag hade tänkt mig.. vilket stör mig nått fruktansvärt! Dagar när jag verkligen känner att jag behöver få nått gjort och sen blir det ändå inte så, sånna dagar hatar jag! Men jag har haft ont i huvudet och i magen hela dagen och känt mig allmänt grinig, så de ät därför jag inte fått så mycket gjort.

Jag har kommit på en del på en ny dans, men inte alls tillräckligt mycket!

Och jag har fått hem en del grejer från jobbet som jag kan göra här hemma på datorn så jag slipper åka ut dit så fort jag ska jobba. Så skönt verkligen att kunna sitta hemma och jobba lite!

sista lovdagen

Sista dagen av lovet då gott folk.. Känns både botten och toppen.

Botten är väll:
Inga låånga sovmornar när man kan sova till 1-2.
Man måste gå i skolan heela dagen så man knappt hinner med nått annat.
Allt pluggande börjar igen.
Det är snart dags att välja vilken inrikting vi vill ha, och jag är inte säker än.

Toppen är därimot:
Träffa alla kompisarna från klassen.
Våra roliga medielektioner.
Gymnastiken.
När skolan börjar, börjar även dansen.

Men jag vet inte riktigt hur jag ska avverka min sista dag på lovet. Blir antingen att plugga "vilket jag måste göra inför ett prov som kommer snart" eller jobba "vilket jag också behöver eftersom jag bor själv så måste jag ju ha pengar" eller göra en ny tävlingsdans "jag har ju gått upp en klass när det gäller dansen så nu tävlar jag i silver
och ju högre klass man kommer i ju högre blir ju konkuransen.. så nu måste jag göra en ny och svårare dans".

Nu ska jag iallafall gå och göra lite lunch, får se vad jag gör av resten av dagen.

Ansiktsbehandling



I Torsdags bjöd mamma mig på ansikts behandling, det va stöört skönt! Dom la på någon rengörande ler mask och efter det fukt mask och grejer, fick även ansikts masage. Alla borde skämma bort sig själva med det någon gång, det är så jääkla avslappnande verkligen!

-.-

TRÖTT PÅ FOLK SOM BARA TÄNKER PÅ SIG SJÄLVA OCH GÅR OCH SNACKAR SKIT BAKOM RYGGEN PÅ FOLK SOM BRYR SIG OM DOM!

Man kan inte alltid tänka innan man talar, men nog fan lär man tänka ibland åtminstonde!!!

jul lovet

Tänkte sammanfatta mitt lov lite kort, det har varit underbart! Det har varit lugnt och knappt något festande, men det spelade faktist absolut ingen roll. För 1 vecka har bestått av släkt och familj, och de andra 2 veckorna har jag för det mesta spenderat med pojkvännen, kunde inte ha blivit bättre! För mig spelar det ingen roll vad man egentligen gör.. så länge jag får va med dom som betyder och som jag bryr mig om så är jag super nöjd!
Jag behöver inte festa sönder ett lov för att jag ska va nöjd, utan som sagt så länge jag får vara nära dom som jag bryr mig om så spelar det ingen roll va man sysselsätter sig med.

Pojken åkte hem för någon timme sen, får se om han kanske kommer förbi en sväng ikväll.

Jag måste förövrigt tillägga att ni som surfar med mobilt bredband och har viss GB ni kan surfa för i månaden, SE UPP MED VODDLER! Jag och Patrik har kollat på kanske 7-8 filmer på voddler de senaste 3 dagarna och det har redan surfat upp mer än 90 procent av de som jag kan surfa på per månad!! Helt stört!

soffpotatis

Sitter i soffan och gör absolut ingenting. Håller på att kolla runt va som händer ikväll, se om jag och Patrik hittar nått att göra. Annars blir det väll mys kväll med film och godis. Inte helt fel det heller!
Igår kollade vi massa film, blev Shes the man och även Saw 1,2 och 3. Nu återstår bara Saw 4 och 5.

Alla bara mååååste prova dom här chipsen!

Så stöört goda! Men jag håller mig till orginal chips, men man kan ju inte låta bli att sno lite när pojken hela tiden köper dom!

framtids bil!

Jag ska LÄTT ha en svart eller en rosa lamborghini när jag blir vuxen! Maha fatta ballt!


förfrusit

Gick en promenad med Acke för ett litet tag sen, vi va ute i cirka 20 minuter och på dom minuterna hann jag förfrysa! Och ändå hade jag dun jacka och hela kittet med vantar och mössa, men ändå frös jag! Helt stört!


Men kollade hur kallt det va när jag kom hem och det kanske förklara varför jag frös....

<3

 



Snart kommer min ängel hit. Blir förhoppningsvis film kväll med Linnea och Joel ikväll, men det återstår att se.


Nej för sharia!!

I Malmö fungerar sedan flera år landets första shariadomstol. Den tillämpar ännu så länge bara ett selektivt urval av sharia-lagstiftningens regler.

Skulle sharia tillämpas fullt ut, skulle det bl a innebära att:
-- Värdet av en kvinnas liv är hälften av en mans liv.
-- Vittnesmål från två kvinnor är värt lika mycket som vittnesmål från en man
-- Döttrar ärver hälften mot söner
-- En kvinna har inte rätt till skilsmässa från sin man
-- En man kan skilja sig från sin hustru närhelst han vill och utan hennes vetskap.
-- Män tillåts att gifta sig med fyra fruar.
-- Kvinnor kan inte resa, arbeta, gå i skolan, eller ens lämna huset utan sin makes tillstånd.
-- En kvinna måste vara bosatt där hennes man bestämmer.
-- Mödrar får inte vårdnaden om sina barn när mannen skilt sig.
-- En änka får inte vårdnaden om sina barn efter makens död. Barnen ges till faderns släktingar, och mamman har inte ens rätt att besöka dem.
-- Om mannen inte har någon släkt, tar samhällets präster vårdnaden om kvinnans barn, familjens pengar och ägodelar.
-- Äktenskap mellan en muslimsk kvinna och en icke-muslimsk man är förbjudet och ogiltigt, medan en muslimsk man kan gifta sig med en icke-muslimsk kvinna.
-- Om en muslimsk kvinna våldtas kan hon inte föra mannen till domstol om inte fyra vittnen kan vittna till förmån för hennes påstående, annars ska hon straffas för äktenskapsbrott.
-- Muslimska män får aga sina hustrur för att fostra dem.


Jag hoppas att det aldrig någonsin händer att sharia tillämpas fullt ut i Sverige!


Källa: Facebook gruppen- STOPP FÖR SHARIA


paradise hotel

Hahah vilka muppar det finns! Kolla bara på Paradise Hotel. Jag drar inte alla över en linje men vissa av dom är ju bara för pinsamma! Menmen, roligt att se på så då är jag nöjd... Haha.

Idag skjutsade Elin mig till affären och hon hjälpte mig att stor handla lite. Nu är mitt kylskåp och frys överfulla så nu lär jag klara mig ett bra tag till!
Sen lagade vi lite käk hemma hos mig och sen drog vi iväg och jobbade lite. Fanns inte så mycket att göra förutom att ta bort all julpynt så det blev att jobba bara en timme.

Nu ska jag hoppa in i en lååång skön dusch och göra ansiktsmask och grejer! Gött mos.

mitt 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp det gjorde jag 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Kommer inte ens ihåg va jag hade för nyårs löften! Haha
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Japp
4. Dog någon som stod dig nära? Japp
5. Vilka länder besökte du? Inga, hemma bäst. Haha
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?  Att ha någon som bara är ens egen, men 2009 slutade ju bra på den punkten och kommer förhopningsvis fortsätta nu 2010 :)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Ojj finns en massa! Tex Peace&Love veckan och 13 december
8. Vad var din största framgång 2009? Blev rankad 3a i Sverige i min klass inom dansen 
9. Största misstaget? Litat och öppnat mig för fel människor
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Jag är nog världens största olycksfågel, så ni kan nog gissa!
11. Bästa köpet? PS3, Rosa kamera och min nya dator
12. Vad spenderade du mest pengar på? Prylar och kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Patrik <3 gjorde och göör mig riktigt glad!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? En jäkla massa! 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och. Beror på vad man ser på
16. Vad önskar du att du gjort mer? Umgåtts med vänner och tagit varenda sekund till användning!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat och inte litat så mycket på folk
18. Hur tillbringar du julen? Hos farmor och farfar
19. Blev du kär i år? Japp
20. Favoritprogram på TV? Prison Break, Desperate House Wife, Paradise hotel.
21. Bästa boken du läste i år? Som jag vill vara
22. Största musikaliska upptäckten? Flera stycken!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Japp, fick bara en massa saker jag önskade mig!
25. Något du önskade dig men inte fick? Nått vare väll men jag fick så mycket fint så de spelade ingen roll!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Umgicks med Elin och käkade pizza!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Allting kan alltid bli bättre.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mig själv, som alltid!
29. Vad fick dig att må bra? Patrik, vänner och delar av familjen
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Wentworth Miller
31. Vem saknade du? Dem som inte längre finns där känenr jag ibland saknad efter, men nu sista halvåret har jag saknat stockholmsvännerna en massa!
32. De bästa nya människorna du träffade? Emma och alla andra mongon från klassen !

bilder från skoter turen



Über-mysig skoter tur!



Min sötnos <3



Vi åkte till nått ställe där det var väärsta utsikten, såg ett par vindkraftverk som ligger typ 9 mil däirfrån :O
Det va hur mysigt som helst!


save some money

Filmen va stört bra! Jag kommer säkert inte kunna låta bli och dra och kolla den igen.
Alla borde se den!

Nu har Linnea precis åkt hem från mig, sitter och kollar Paradise Hotel och tjockar Toffifee. Yummie!!
Blir att tvätta lite kläder och diska och så ikväll, så ser min Måndagskväll ut. Acke är här och har somnat i soffan, mys med sällskap!

Dessutom dags att börja spara lite pengar nu!

avatar

Har ju bosatt mig hemma hos min pojkvän sen i onsdags och har inte haft nån större lust att blogga då utan har gett all min tid till honom. Vi har haft jätte mysig och trevligt! Hans mamma gör förövrigt as god mat! Jag och Patrik har umgåtts en del med hans kompisar men har för det mesta bara vart hemma och tagit det lugnt och mysit och kollat film. Vi åkte skoter en dag och en dag åkte vi iväg och åkte skridskor med två kompisar.

Åkte hem imorgon, slängde in mina grejer och begav mig direkt hem till Linnea. Vi har inte träffats på ett bra tag så det va trevligt att få träffa henne igen!
Ikväll ska vi dra och kolla på Avatar! ÄNTLIGEN! Har vela sett den jätte länge men ingen har orkat följa med. Men nu ikväll, då jääklar!


dålig uppdatering

Sitter hemma hos min vän Linnea nu. Har bombat min pojkväns hus och bosatt mig där i några dagar nu, så jag har inte haft lust att blogga utan har umgåts en massa med han istället.
Men vi ska kolla film nu, skriver imorgon! LOVAR

RSS 2.0