Världens sötaste hund

Hahah är min hund sötast eller sötast?
Han brukar sitta i soffan brevid mig och kolla på tv, men det där var enda gången han har gått fram och ställt sig sådär nära tvn.


Nationalteatern

Ni kommer gillart. Jag lovar!



Stäng inte av efter bara några sekunder, utan lyssna en bit!

Visste ni att?

Lök, potatis och äpple har samma smak.
Det som gör att vi känner olika smak på dessa är på grund av deras skilda dofter.

Vevvz tävling

Jag hittade en ganska rolig tävling på Vevvz blogg.
Gå in och rösta på mig för tusan! ;)


Gött mos om inte annat!

Kolla vad jag har fått av min underbara farmor!!




KOALA KEX!

Är det bara jag och Emma som åt dom där när vi var små, eller är det någon mer som känner igen dom?
Min farmor har iallafall varit in och köpt dom till mig på Japanska Torget i Stockholm, för dom säljs nämligen inte i någon svensk affär längre.

Någon mer som ätit dom?


Lyckad kväll!

Igår vart tummen upp! Så underbart att få träffa sina gamla vänner som man inte tärffar så ofta nu när man bor där uppe i Dalarna.
Jag mötte upp Helena, Emelie och Tp och sen träffade vi Elin, Erik, Robert, Robert och någon brud som jag inte kan rysk brud som jag inte kan uttala namnet på och som jag ine kände. Vi var hemma hos Elin och chillade och sjöng och dansade en massa. Vid halv 12 tiden drog vi på fest. Det var inte så jätte mycket party först när vi kom, men det vart trevligare ju senare det blev.
Allihopa, med andra ord, jag, Helena, Elin, Robert, Robert, Erik och "ryssen" sov hos Elin. Alla sängar och soffor var upptagna så jag och Helena snodde åt oss varsin solstols-madrass och la oss på golvet. Tro det eller ej men jag sov faktist helt okej ändå, visst det var lite hårt.. men det gick ändå!


Alla sovplatser är bra förutom de dåliga!


Nu ska jag åka ner en sväng till farmor och farfar och träffa dom. Mys! :)

Party all night

Nu är jag mätt som en plätt på världens godaste maträtt! Kyckling recept som jag fått av min farmor, vi brukar kalla det Stadsminister kyckling. Hur gott som helst!

Nu ska jag gå och fixa mig lite. Jag och min underbara vän Helena ska dra på fest. Vi tänkte supa skallen av oss (ironi). Gött mos! Tror det kommer bli riktigt skojj!

Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk, för det tänker jag ha! :)

 

Min snygga vän Helena <3


Mat men inte hungrig

Kom nyss hem.
Men ska laga lite mat nu till mig och pappa, så jag slänger in ett inlägg om hur det gick hos akepunktören och va mer spännande jag gjort idag.

See you soon people!

Akepunktören blir nästa destination

Ska snart gå ut till bilen och jag och pappa ska ge oss iväg och träffa akepunktören. ÄNTLIGEN! Har längtat efter det här i flera dagar!

Idag eller imorgon ska jag och pappa iväg och hitta på något. Han har fått en sån där Smar Box av sitt jobb, så vi ska ta och använda den till nått skoj.



God natt!

Nu ska jag sova! Imorgon ska jag äntligen till akepunktören och förhoppningsvis få min nacke att bli normal igen. Men ska va där vid 11, så måste gå upp vid 9 typ. Är trött och ont i huvudet, så det är nog dags nu!

Dagens låt!



Att Lil Mama är med i låten är verkligen grädden på moset! Hon är grym!


Choklad banan!

Home in Stockholm! Sitter hemma i pappas vardagsrum och kollar på Beck och har precis käkat banan med smält choklad, gött mos!

JAG HATAR SJ!! När mitt tåg kom fram till Stockholm station så var det en timme försenad! Det är fan illa! Damp, dessutom var det typ 70 elva tusen grader varmt i det där jävla skit tåget! Fyfan. Jag är inte glad på SJ vill jag lova. Längtar tills man får körkort och kan köra när SJ glömmer bort att det blir vinter en gång per år! Nötter... !




Ni måste ju erkänna att jag va ganska söt när jag va liten! ;)

Svar från Frågestunden

Varför har du flyttat hemifrån så tidigt?

För jag blev erbjuden en egen lägenhet, och enligt mig är jag tillräckligt mogen för att bo själv.  Och dessutom så ville jag flytta tillbaka till Dalarna för jag trivs här. Som ni kanske förstår är det en ganska stor skillnad mellan Dalarna och Stockholm. Ville även plugga på en viss skola här uppe i Dalarna.
Min mamma bor även hon i Dalarna, men eftersom jag har haft det ganska jobbigt hemma hos henne med henne och hennes sambo så vägrar jag bo hos dom.


Vad gör du helst på fritiden?

Dansar eller umgås med pojkvännen eller vännerna. Orginellt svar jag vet, men så det är!


Tre saker du inte kan leva utan?

Mobilen, datorn och mössa! Bad hair day och mössan åker fram direkt! Love it!


Hur ser en perfekt dag ut för dig?

Oj det var en svår fråga! Dansa i studion och sen släktträff där även pojkvännen föjler med! Det skulle nog vara en perfekt dag för mig. Få göra två saker man älskar på samma dag, kan ju inte bli bättre!


Hur kommer det sig att du flyttat hemifrån så tidigt och hur klarar du det ekonomiska bortsett från bidragen eftersom du väl går i skolan?

Ja varför jag flyttade hemifrån så tidigt svarade jag på en fråga lite längre upp, men det ekonimiska klarar jag tack vare hjälp från min mamma och pappa. Min mamma betalar min hyra, sen betalar min pappa in en slant till mig varje månad + att jag får hela mitt studie bidrag. Så jag köper mat och annat för studiebidraget och det som pappa betalar in, men jag är väldigt sparsam av mig så det blir ofta pengar över som jag då sparar. När jag har tid så extra jobbar jag också.

 
Hur kommer det sig att du flyttade ändra från stockholm till dalarna för att studera, vad studerade du där & varför just dalarna?

Jag studerar media, och varför jag valde Dalarna är för att jag bott här tidigare och jag trivs väldigt mycket här.

 
Varför började du att blogga ?

Jag fick iden av en kompis som bloggade, hon skrev väldigt bra och roligt så jag vart väldigt sugen på att börja jag också. I början såg jag det lite som en dagbok och skrev mest för min egen del, även nu skriver jag i den för min egen del men även så att tex min pappa som bor i Stockholm ska kunna gå in och kolla vad jag har haft för mig och så. Jag är inte en sån där bloggare som skriver för att få en massa läsare, men på något konstigt sätt har jag fått en massa fler en va jag trodde att jag skulle ha :P

 
Favoritblogg?

Oj det var också en svår fråga. Jag har många favorit bloggar men tex Fattybom, Naho, Eekl och Jennyiam


Ögonfärg?

Vet inte riktigt hur frågan är menad, men svarar så att ni förhoppningsvis får svar på er fråga ;) Min  ögonfärg är blå och min favorit ögonfärg är ingen speciell.. eller asså ingen speciell  färg utan va man ser i ögonen, vad som finns bakom dom om ni förståe vad jag menar.

 
Var bor du?

Jag bor i Dalarna, vilken stad vill jag inte säga för man vet aldrig vad det finns för galningar där ute som läser bloggar :P Jag bor även i Stockholm.


Vilka intressen har du?

Dansen är ett intresse som jag verkligen brinner för! Men jag tycker även det är kul att träna min hund.

 
Vart brukar du handla dina kläder? :)

Jag brukar oftast handla mina kläder på små butiker som inte så många vet om. Men även en del på Top Street Wear och Footlocker. Ska jag köpa bara ett vanligt vitt linne så blir det oftast Gina Tricot eftersom jag tycker deras linnen är skit sköna! Men Gina är inget ställe där jag handlar om jag ska ha en tjocktröja eller så, då blir det TSW eller Footlocker!

 
 Hur mycket pengar spenderar du på godis i månaden? ;)

Haha jaadu, inte mycket faktist! Jag är inte sådär jätte förtjust i godis, chips därimot! MUMS!

Hur var det att flytta hemifrån ? Saknade du inte din familj mycket?

Det kändes jäätte konstigt att flytta hemifrån och det tog ett tag innan jag fattade att jag verkligen bodde själv och att jag inte va iväg på semester typ.  Men jag vande mig efter ett tag och då kändes det inte som någon big deal.
Jo jag saknade min familj som bara den! Jag har ju bott hos min pappa i 3 år nu innan jag flyttade och vi har verkligen gått egenom att möjligt tillsammans vilket har gjort att vi har blivit väldigt tighta och vi pratar om det mesta med varandra. Han är verkligen som min bästa vän. Så det är klart att jag saknade honom jäättejätte mycket när jag flyttade, och jag saknar honom nu också om dagarna! Saknar även min farmor och farfar jätte mycket.

 
Vem är den snällaste personen du vet?

Min pappa och min pojkvän! Dom finns alltid där för mig och dom är de bästa i hela världen!

 Är det kul att blogga? :)

Ja det är det! Speciellt när man får gulliga kommentarer av folk som skriver att dom gillar ens blogg och sättet man skriver på! :)

 

Om du bara fick läsa en blogg, vilken skulle det vara och varför? :)

OJ! Det där måste ha varit svåraste frågan! Jag kan faktist inte svara på den. Har flera favorit bloggar, och jag kan verkligen inte välja!

Vem betalar hyran på lägenheten o.s.v? :)

Min mamma betalar hyran. Jag betalar mat och annat med mitt studiebidrag och underhåll från min pappa.

 
Vilken e din favorit artist?

Oupps! Det finns jätte många! Men en som ligger mig riktigt nära hjärtat är Missy Elliot! Hon är the queen om ni frågar mig.

 
Vilka bloggar läser du?

Det är jätte många! Jag har mina favoriter som jag följer lite extra noga såklart, men jag gillar att sitta och kika runt på nya bloggar! Så har ni någon bra blogg att tipsa om, gör det gärna! J


Om du fick ta med dig en person och tre saker till en öde ö, vad skulle det vara?

Den person jag tror jag skulle haft roligast på en öde ö med är nog Emma! Vi skulle säkert kunna skratta och roa oss med en kokosnöt i värsta fall! Haha vi är helt störda och har samma cepe humor! Och ja, vad skulle vi ta med oss? En pruttkudde, godis och en mp3 med massa mobbade låtar! Hahaha

 

Vad längtar du till mest just nu?

Komma fram till Stockholm så att jag får träffa pappa!
Nästa vecka när Helena följer med mig upp till Dalarna och vi ska åka skidor och festa!
Nästa gång jag får träffa min älskade pojkvän!

 
Favoritmat?

Pappas pasta sås! :D

Hur mår du just nu?

Jag mår bra, förutom att jag har ont i axeln, nacken och huvudet.. dessutom är det kokhett på tåget! Men annars är det bara bra! Jag har världens bästa pappa, världens bästa pojkvän och vänner som alltid finns där, jag skulle inte kunna vara lyckligare! J


Hatar att åka tåg själv

Sitter på tåget nu. Destination Stockholm! Pappsen ska hämta mig på station och sen ska vi åka och handla så att han kan göra sin pasta sås till mig imorgon till lunch, love it! Funderar på att baka blåbärs muffins till han som tack, tror han skulle uppskatta det! 

Nu ska jag börja svara på alla era frågor från frågestunden.
See yah soon!

Tåg frågor

Kommer sitta och kolla igenom alla frågorna från frågestunden och svara på dom när jag sitter på tåget.

Så snart får ni svaren!

Hard night

Wakeiii wakeii! Skulle egentligen ha jobbat idag och började vid 8. Men sov dåligt inatt, som vanligt.. så jga va helt slut när jag vaknade av väckar klockan som ringde vid 7.
Nu ska jag ta och packa det sista så jag är ready to go när mamma kommer ovh hämtar mig vid 1 tiden och ska skjutsa mig till tåget. Eftersom jag har ont i nacken så beslöt jag mig för att ta min stora rullväska istället för att ta en av mina sport bagar, för att inte ha massa tyngd på nacken.. men smart som jag är kom jag på att det är vinter och det är ett rent helvete att dra en rull väska i snön. Men tur att man har en snäll mamma som ställer upp och hämtar och skjutsar en till station!

Ska blir skönt att få komma hem en sväng! Saknar min papi som bara den! Och även farmor och farfar! För er som inte vet så har jag världens bästa farmor och farfar, dom finns alltid där när man behöver dom och dom är nog världens snällaste! Farmor och farfar bor ganska nära oss hemma i Stockholm, vilket är så himla mysigt för då kan man åka ner och träffa dom när man vill! Det är gött mos.

Neej back to the packning!
Peace out


Helgens fest bilder

Min kompis fyllde 18 så vi var hemma hos henne med lite folk och firade. Här kommer bilderna!


Självaste födelsedages barnet och jag.










Sen finns det bilder från när folk börjar bli lite fulla, men tror inte dom blir så glada om jag lägger ut dom. Höhö

Winegum-seg

Kom nyss hem från nagelstudion för en timme sen ungefär. Dom var jätte bra, inte för mycket utan helt lagomt.
Sitter för tillfället och väntar på att pojkvännen ska ringa, men han är seeg som jag vet inte vad! Haha.

Nej.. man kanske skulle gå och packa inför imorgon? Ska ju hem till Stockholm över helgen.

Dance with your soul!

Har hittat lite låtar som jag ska göra koreografi till nu! Jag hoppas verkligen smärtorna i nacken ger sig snart så att jag kan ta och sätta igång. Men ska ju till akepunktör på lördag, gött mos!



Det blir att blanda lite New Style och House i koreografin till den här låten.
Kmr bli azum!

!





Fråga vad ni vill!

Kommer svara på frågorna imorgon


sovande torsdag

Vaknade för 2 timmar sen ungefär och har precis käkat lite. Måste bara säga att jag är GRYM på att laga mat! Jag gör mig aldrig besviken! Höhö :D

Jag hade ont i nacken imorse när jag vaknade men tänkte ändå dra iväg på min APU, men mamma sa att jag inte fick jobba om jag hade ont i nacken. Hon sa att det va bättre att jag va hemma och vilade, och ja det tackar man väll inte nej till.

Vid 6 tiden ska jag iväg och fixa mina naglar, jag har dock ingen aning om va vi ska göra för konstnärligt idag.. men det visar sig!


.


What if I dissappear, would you still remember me?
And would you lay flowers on my spot or a hennesy?



ibland undrar jag..

ibland hjälper musik




Hatar min nacke

Min nacke dödar mig verkligen! Att ligga hemma i soffan och inte göra ett skvatt har hjälpt lite, men har fortfarande skit ont. Usch och fy va jobbigt det här är!

Måste packa lite inför helgen också, och även städa! Drar till Stockholm över helgen och sen följer en kompis där  nerifrån med mig upp hit till Dalarna. Hon ska vara här några dagar och vi ska åka en massa skidor och festa och ha allmänt kul! Kommer bli azum!

it killing me

Förlåt, förlåt och åter förlåt för den dåliga uppdateringen! Men har jobbat en massa så jag har inte haft tid med att uppdatera bloggen. Kommit hem sent på kvällarna och gått till kojs på en gång nämligen.

Sitter på jobbet nu också, men ska snart dra mig hem för jag har så jäääkla ont i min nacke. Vet inte alls va det är för fel på den med haft ont i den ett tag nu och jag får sendrag i den så fort jag vrider huvudet... inte kul alls!

Mamma ska ringa en akepunktör som vi känner och kolla om han kan klämma in mig någonstans i hans schema. Måste nämligen bli av med den här skiten så fort som möjligt eftersom jag ska iväg och åka skidor på sport lovet!


It feels like yesterday

Vaknade precis upp ur min dvala i soffan.
Pratade en massa i telefon med pojkvännen igår eftersom han inte kunde komma hit, och då vart det så att jag somnade i soffan när vi la på. Men jag måste erkänna, min soffa är fan skön att sova i! Inte sådär som alla andras som man får nackspärr av.

Igår kollade jag på två av filmerna jag hyrt, och sitter för tillfället och tittar på den tredje.

Dags för fredagsmys!

Slutade på APUn redan vid 2 idag, så då drog jag till jobbet och jobbade lite.
Var precis iväg och hyrde 3 filmer och köpte en fet godis påse! Visst jag håller på att träna för fullt och äter bara fullkorn och sallad och nyttiga grejer, men vafan.. det är bara fredagsmys en gång i veckan?!
Förhoppningsvis kommer pojkvännen hit, men man ska väll inte hoppas på för mycket när vädret är så pissigt som det är. Har ni hört att det är klass 2 varning ikväll/inatt ?!?! usch.. jag tänker då hålla mig inne!

Imorgon blire partyyy.. men det tar vi då, för nu ska jag kolla film!



Snooze please

Försov mig ganska rejält idag. Skulle gått upp vid 8 för att hinna göra iordning en matlåda, men istället vaknade jag 20 i 10.. 20 minuter innan jag började! Mamma ringde självklart och började gnälla och gnata på mig så det tog ännu längre tid att bli klar så jag kunde ge mig av till APUn! Damp. Men jag kom iväg iallafall, utan matlåda.. så det blir att gå iväg och köpa mat på nått ställe, och mamma lovade att stå för det eftersom hon tjatade iväg mig även fast jag inte hunnit göra mat.

Slutar egentligen vid 4 idag, men min handledare ska iväg och fota lite vid 2 tiden så slutar tidigare. Om jag inte bestämmer mig för att följa med henne dvs, men får se hur det blir.

God natt

Nu ska jag gå och lägga mig om ett litet tag så att jag kommer upp till APUn imorgon.
Nattii nattii!

Btw.. jag älskar dig Patrik! <3

Du är det bästa som har hänt mig <3





Du är det finaste jag vet, det finaste jag vet.

Korta ord bli långa när jag säger att jag älskar dig
för allting som du är o du tog mig på fötter igen
tre ord o jag faller direkt, du o jag det bästa som har hänt
se mig i ögonen, de jag förstår nu
jag vet att vi båda vi behåller i en evighet
förlåt mig, om jag tvekar ibland
men jag lovar att bättra mig precis som jag har sagt
och känner du dig ensam, är du aldrig till besvär
för när du behöver mig kommer jag redan vara där
en bra vän som fanns där ifrån början
du förlät mina fel o tog bort den onda slöjan
för när alla andra svek, var det du som stog kvar
berättade för mig hur värdefull jag var
du är stjärnan som föll, ifrån himlen ner till jorden
utan dig vore jag bara en av miljoner


håll hårt i min hand när änglarna faller
säg ingenting bara håll mig i handen
duu är det finaste jag vet, det finaste jag vet.

Du är det finaste jag vet, det finaste jag vet.

det är svårt att förklara när ord inte räcker till
kan inte ge dig allt du önskar men du vet att jag vill
när jag är ledsen tänker jag tillbaks på tolfte i första trettonde i tolfte
dagen det blev vi och jag fick allt som jag önska
jag tror ingen förstår, det vi delar tillsammans
när vi är med varandra, känns som tiden stannar
du hjälpte mig upp och tog tillbaka min glädje
trodde aldrig att kärlek kunde kännas såhär rätt
filip patrik du är allt som jag nånsin velat ha
varje andetag med dig känns så underbart
jag säger så mycket men, detta är sant
du kan vara är den rätta så håll hårt i min hand
första ögonkastet, det var kärlek redan då
du har gett mig ett nytt liv och någonting att tro på
vi ska vara dom som klarar allting tillsammans
och har jag dig vid sidan skiter jag i allt annat

håll hårt i min hand när änglarna faller
säg ingenting bara håll mig i handen
duu är det finaste jag vet, det finaste jag vet.


du är det finaste jag vet
du är det finaste jag vet, det finaste jag vet


Ny frisyr?

Jag sitter och klipper in mitt ansikte på en massa kändisars. Hahaha visst blir så jävla fula så att man kan inte göra annat än att skratta!

 
Bytte även ögonfärg på den till väster.

Hahahah jag skrattar så att jag snart dör! 

sick bastard

Mådde inge bra i morse så det blev att stanna hemma från APUn. Sitter här nu och ska precis sätta på filmen Fight Club, jag har stora förväntningar på den efter vad mina vänner har sagt om den!
Har precis tryckt i mig lite pannkakor, huuur gott som helst verkligen! Pappas recept på pannkakor slår allt! Och fy va jag saknar honom! Men nästa helg ska jag hem till Stockholm, så då får jag träffa min underbara lilla pappa!

Nu ska jag sätta igång filmen. See yah lateer!


Som du kunde göra någon skillnad

Har varit full fart heela dagen idag. Och jag är bedrövligt trött nu, så nu blir det att hoppa in i en dusch och sen sova.
Skriver imorgon..

Ciao Bella

Nu ska jag se film.
En film som inte jag sett än, även fast typ ALLA såg den när den kom ut för.. 3 år sen?
Jaaa jag vet att jag är seg och efter, men det är inte mitt fel.


Ingen big deal

Jul afton, min födelsedag, alla hjärtansdag och alla andra speciella dagar handlar inte om presenter för mig.. utan att känna sig ihågkommen. Jag vill inte ha den dyraste presenten i affären eller så. För mig räcker det med ett gulligt kort eller nått litet.

Men visst, ifall folk köper dyra saker till en så är man ju också ihågkommen. Men det jag menar är att jag vill inte att folk ska känna sig tvingade att köpa något dyrt till mig för att jag ska bli glad och uppskatta det, utan ett litet kort räcker gott och väl som sagt!

Jag är ju dock tvärtom när jag ska köpa saker till andra, men det är bara för att jag tycker om att köpa saker till nära och kära. Jag gillar att köpa nått helt inpulsivt och ge det till någon som står mig nära, även fast det är en vanlig vardag och inte någon speciell dag.


Fyrkantiga ögon, ej en myt!

Sitter på jobbet och skickar mejl till en massa folk. Jobbigt som bara den! Jag har suttitoch stirrat på datorn i 4 timmar nu och jag känner verkligen hur ögonen börjar bli fyrkantiga och hjärnan inte riktigt hänger med längre. Men det är bara att bita ihop så att man får klart det! Ska gå och ta mig en 5 minuters rast nu och gå och göra mig lite kaffe i hopp om att hjärnan ska kvickna till lite. Får väll hålla tummarna att kaffe är den magiska drycken just nu.

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu

Idag blir det ingen Apu, min handledare är nämligen hemma. Så jag ska ta och sova lite till nu eftersom jag sovit så dåligt inatt, som vanligt... Sen ska jag åka iväg till jobbet och dra in lite cash.

Jag bloggar lite senare.


Give me!




Kan inte någon ge mig dom här tack? Så jeeevla snigga!


We are the World

Ni har väl inte missat att det har gjorts en ny version av We are the World som tidigare är gjord av Micael Jackson?



Alla pengar dom får in på den här nygjorda versionen kommer gå till Haiti.
Jag tycker personligen att den nya låten är mycket bättre än den gamla. Det är mer power i den, om ni frågar mig, och den blir mycket bättre.


den gamla :



Vilken tycker ni är bäst? Den gamla eller den nya?


alla <3 dag

Igår firade jag alla hjärtansdag med älsklingen. Vi var bara hemma och mös. För mig så behöver man inte göra värsta grejen av alla hjärtansdag, utan bara jag får vara med den jag tycker om så är jag nöjd!

Sitter på min praktik just nu med världens huvudvärk. Jag förstår inte vad mitt huvud har för problem, har jämt huvudvärk nu för tiden! Så jobbigt så det är fan inte sant.
Om en halv timmde så kommer det en mamma och hennes 4 åriga barn och ska bli fotade. Det kommer nog bli roligt. Förra veckan, den dagen jag va här så fotade vi 2 barn, det var super kul verkligen! Barn är så himla charmiga.

Nej nu ska jag ta och fixa lite med bilder, så att min handledare har något att bedömma.


Fuck you tillbaka

Vart ingen bio igår, så vi tog det idag istället. Det var mys och filmen var as bra! Om ni undrar varför rubriken på detta inlägg är som det är så är det för jag har brist på fantasi vad jag ska döpa detta inlägg till så då snodde jag en replik ifrån filmen.
Ikväll vette tuuuuusan vad som händer. Har lust att våldgästa någon. Men det visar sig hur det blir.

Du spela kongfo?

Sitter hemma hos världens bästa pojkvän just nu. Åkte hit igår efter en lång shopping dag med mamma. Jag löpte inte så mycket igår, en foundation burk, en skjorta och ett par nya trosor fick duga. Jag brukar inte gå i skjortor och har ingen, men såg den och tyckte den va super snygg så det va bara att slå till.
Ikväll ska jag och Patrik iväg och på bio och kolla på Farsan. Jag har verkligen sett fram emot att se den, och dessutom med älsklingen. Kommer bli mys!



Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen som kommer bli den här helgen. Men ska umgås med Patrik hela helgen, och man vill ju inte sitta och va osocial och sitta på bloggen 24/7 när man är med pojken. Men slänger in någon uppdatering ibland när Patrik har annat för sig.


give me food

Jobbar även idag. Ouff har work,work.. när man bor själv!
Hungrig som ett svin är jag också och ont i magen, men nu äre luunch! Äntligen.


cash dont fall from the sky

Sitter på jobbet nu, men har en liten rast så passar på att slänga in ett kort inlägg.

Igår blev det inget bloggande pga att jag var på min apu och efter det drog jag och fikade en sväng med Emma, sen följde hon med och kollade på min dans och efter det vart det pizza för hennes del och sallad för mig. Jag ska ju bli fit for fight nu och då kan man ju inte tjocka i sig pizza!

Ska jobba ända till 10 ikväll. Passar på att jobba när jag är ledig, få lite extra cash.

Nu ska jag återgå till arbetet. Får se om det kanske blir ett till inlägg lite senare.

Dagens låt


Byfånen

Nu sitter jag åter igen hemma i min lägenhet uppe i Dalarna. Har inte packat upp väskan än, men det får väna lite för sitter för tillfället och kollar på Wallander- Byfånen. En av få Wallander filmer jag inte har sett, så det är ju bara ett måste!

Imorgon börjar min APU. Ska bli jätte roligt! Ska vara hos en fotograf i 3 veckor.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, see yah later!

Klarry



hahahahahahahha
Så jävla kung! Lika roligt varenda gång!
Antagligen tycker väll ni blogg läsare att jag måste va dum i huvudet som tycker det där är roligt, men det skiter jag i.. jag har sämst humor och det är inte mitt fel! Hahaha


Någon som ska se?




Hissar ni eller Dissar ni Melodifestivalen idag?


shopping i stora staden

Är som sagt hemma i Stockholm över helgen. Igår när jag kom hem så vart det att slappa och kolla film hemma med papi. Skönt att va hemma lite och inte behöva äta själv och så, det är sån annan känsla att va hemma än va hemma. Haha det där blev jätte konstigt, men ni förstår nog.
Idag vid lunchtid drog jag in till stan och träffade min kompis Helena. Vi gick runt inne i stan och kollade kläder och lite allt möjligt. Vi hade jätte trevligt och det va kul att få umgås lite med henne eftersom vi inte träffas så ofta nu när jag bor uppe i Dalarna.
Jag hittade massa fina kläder och även alla hjärtansdag present till min älskling, vad jag köpte till honom kan jag ju självklart inte säga eftersom han läser min blogg ibland. Men kanske berättar sen efter att han har fått dom.

Men nu ska jag gå och hjälpa pappa med maten. Slänger in ett inlägg senare på kläderna som jag köpte.


Bloggar imorgon

Pojkvännen kom igår kväll, och har även umgåts med honom ikväll ett tag.
Nu sitter jag här och har fortfarande inte packat. Ska hem till Stockholm över helgen, ska bli skönt att komma hem en sväng. Men måste packa och jag har verkligen inte lust med det just nu. Men jag måste ju..

Nää nu ska jag ta tag i packningen och sen gå och lägga mig. Bloggar imorgon.

Dagen låt



Så jäkla fin låt verkligen. I Like I Like I Like!


ledsen tjej

Min älskling kom aldrig hit. Kom massa saker ivägen som vanligt som gjorde att han inte kunde komma hit ikväll. Jag blev riktigt ledsen. Har som sagt inte träffat honom på mer än en vecka, så imorse när jag vaknade längtade jag verkligen till jag skulle sova igen pga att jag skulle få somna i hans famn. Men ja som sagt så kom saker ivägen som förstörde allt.. Typiskt vår tur!..

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig.. ensam! Ledsen tjej.

FINAL!





Vem tror ni vinner?
Jag gissar och hoppas på Jackie.
Men det är ju eftersom Andreas och Greta my darlings åkte ur!
Jag tycker Andreas, Greta elelr Cimon skulle ha vunnit!
Dom som var mest värda, helt klart!

 


Nu ska jag göra


favorit tröjan



Sitter och myser i älsklingens tröja. Men behöver inte nöja mig med bara hans tröja så länge till, för snart kommer han hit i egen hög person. Mys! Jag har inte träffat honom på mer än en vecka nu. Abstinens!

För övrigt så har jag göör ont i kroppen! Träningsvärk som heter duga! Fyfan.. skjut mig.


träningsvärk

Efter skolan idag så drog jag hem en sväng men bara en kort stund för det bärde av till dansträning. Det var kul som vanligt på träningen men jag hade jätte ont i kroppen sen gårdagens gymning. Fick kämpa för att orka vara med hela träningen, men jag klarade det. Men gissa vad... jo jag har ännu ondare i kroppen nu än innan träningen! Usch.. menmen man ska inte klaga.. det är ju bra med träning och det är jag själv som valt det så ja.

Nu blir det att gå och lägga sig! Det är ju Paradise Hotel, men tror att jag skiter i det ikväll och kollar på det på tv6 play sen istället.

Nattiiii!


Volbeat



Dom är så stört grymma! Älskar verkligen deras låtar. Inte alla band som gör deras sort musik som jag gillar, men det är något speciellt med Volbeat.
Och gissa vem som var och såg på dom när dom spelade på Peace and Love i somras?! Jo JAG! Och jag stod nästan längst fram, det finns bara ett ord: underbart!
Alla som får chansen att se dom live borde göra det! Ni kommer INTE ångra er!



Still Counting


Light A Away


I Only Wanna Be With You


A Moment Forever


Sad Mans Tongue


Ni borde ge alla låtarna en chans. Om ni börjar lyssna på en och inte gillar den, så lyssna på någon annan. Dom är verkligen grymma!



posetiva Linda

Karaktär, med andra ord spela in en film.
Ja ni kanske har läst i tidigare inlägg att vi håller på att spela in en film, ett skol projekt. Hur jobbigt som helst. Känns som att vi inte kommer någonstans alls. Blä säger jag bara.

Ikväll är det dags för dansträning, gött mos! så nått posetivt händer idag iallafall..


RSS 2.0