bronsmedaljör

Ja rubriken säger väll det mesta i guess! Men ja jag kom 3a, av 36 dansare. Jag är oerhört nöjd!! Min tredje tävling i mitt liv och jag kommer 3a på SM?? Jag fick även en prick på förra tävlingen och fick en den här, så nu går jag även upp en klass! Här går det undan.
Men jag ska gå och sova nu tror jag. Är stört trött! Har verkligen varit full fart heela helgen.

Oj juste, hade ju fika med släkten idag eftersom jag fyllt år i veckan. Fick en massa fina grejer! Men det tar jag och berättar mer om imorgon!

Eskilstuna nästa

Ja om 30 minuter avgår tåget. Ska jag va ärlig känner jag mig inte speciellt pepp. Känner att det hade varit mer värt att gå tillbaka till sängen och lägga sig istället. Men men what to do? Blir frukost på Statoil. Jag har nämligen inget i huvetaget i min kyl/frys som är något i stil med frukost mat. Måste iväg och handla när jag kommer hem tror jag.

Nej men nu ska jag kila iväg vilken sekund som helst. Ni får hålla tummarna för mig!

sleeeepmoode

Nu är jag trött som ett svin. Ifall någon ville veta.

Ska packa och sen blir det att dejta John Blund.

Jag har en lång dag framför mig imorgon!

det som var



Jag är så glad att vi kommit överens att lägga allt skit bakom oss, för den vänskapen vi hade.. den är unik.
Vi har gått egenom så otroligt mycket tillsammans, både bra och dåliga saker. Alla gånger du sett mig gråta, alla gånger du hållt om mig och sagt att allt kommer ordna sig, jag kommer ihåg alla gånger! Jag har varit så arg på dig ett tag, att jag inte insett hur mycket jag saknat dig. När du skrev det där smset släppte allt och jag började bara gråta. Det var då jag verkligen insåg hur mycket jag saknade dig och vad jag egentligen förlorat. Du är så otroligt mycket, som inte ens ord kan beskriva.
Ibland så sätter jag mig ner, slår på någon av låtarna vi jämt lyssnade på och kollar på bilder och videos på oss. Ibland kommer det tårar och ibland sitter jag bara och ler, ibland är kommer det både och.
Som sagt; du är så otroligt mycket. Du betyder så stört mycket!
Alla minnen vi har. Jag kommer aldrig någonsin glömma dom.
Och förhoppningsvis blir det fler!

Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden till då det bara var du och jag i hela världen. Då vi i princip bodde hos varandra. Då vi satt ihop. Då vi det var VI. Du och Jag. Men saker går inte att få ogjort. De skit som hänt har hänt.. vi kan bara titta framåt härifrån och göra framtiden bättre.

Vad som än händer så kommer du alltid finnas i mitt hjärta och vara en del av mig. Att vi löst allt är ett bevis på det.

 


pepparkaka

Skolan var allmänt seg idag, men ändå kändes det som att den här skoldagen gick fortare än vad det brukar göra på Fredagar. Skum känsla.
Efter skolan så drog jag och Emma och solade. Första gången jag gjorde det, jag har inte vågat prova tidigare eftersom jag har lite klaustrofobi. Jag va lite skakis när jag skulle lägga mig i solariet och jag tvekade på att fälla ner det, men jag blundade, tog ett djupt andetag och bestämde mig för att bara göra det! Och helt plötsligt så låg jag där i ett jätte litet utrymme. Jag fick ticks under ögat! HAHAH. Antagligen för att jag spände mig och tyckte att det var obehagligt, men efter ett tag så vändje jag mig och kände att jag började slappna av. Det var riktigt gosigt och avslappnande att ligga där!

Ikväll blir en lugn kväll. Ska packa och så inför imorgon. OMG VA JAG ÄR NERVÖÖS! För er som inte vet så ska jag tävla SM imorgon i Eskilstuna. I Streetdance såklart. Frida och Clara som jag lärde känna på min första tävling ska också dit, ska bli himlans trevligt att träffa dom igen. Jätte goa tjejer!


.






Never regret anything because at one time...
it was exacly what you wanted


som vi är



<3


make me color

Just nu hatar jag min mage. Har haft helt stört ont i magen ända sen jag vaknade. Jag har försökt att äta och gjort en massa skit för att se va som är fel, men inget funkar. Jag blir tokig!

Jag skippade sista lektionen i skolan idag, som sagt hade jag ganska ordentligt ont i magen. Jag kände att jag bara ville hem! Men jag hade ju bokat in en tid hos min frisör så jag ringde och frågade om hon kunde flytta fram det och att jag gick dit på en gång, och som tur var så funkade det.
Färgade och klippte lite, jag vart riktigt nöjd. Men jag är stört sugen på att byta frisyr, men vet dock inte riktigt hur jag vill ha det.

Kändes skönt att komma hem tidigare än planerat. Men nu när jag sitter och skriver på datorn känner jag hur huvudvärken börjar komma smygandes, så det blir väll inte mycket mer dator. Ska nog tillochmed gå och lägga mig snart. Är riktigt trött och sängen lockar något enormt!


more then music



Dessa kommer bo i mina öron i framtiden. Cute or what?! Älskar dom.

jenny the man

JAG HATAR ATT SHOPPA!!
Eller okej.. nej de gör jag inte. Men man blir lite depp när man ser att beloppet på kontot minskar när man egentligen håller på att spara till nått. Men vafan, jag har fyllt år.. jag va värd lite grejer!
Men jag har dock inte bara köpt saker till mig själv, har även köpt julklappar till pappa. Vad det är tänker jag dock inte säga. Men tror iallafall att det kommer bli en del garv när han öppnar och ser vad det är. Haha, så det ska va! Mycket roligare med roliga och lite konstiga presenter än nått stelt och tråkigt som alla redan har. Har även hittat julklapp till farmor. Kommer passa så himla bra in hemma hos dom! Mer säger jag inte!

Till mig själv köpte jag ett par Skullcandy hörlurar "rosa!", ny mascara, en skit snygg ögon skugga, några förvaringsburkar eller va man ska kalla dom och lite till.

Jenny, som jag inte träffat på skit länge, gick och shoppade med mig. Vi tog även en sväng till Waynes och fikade, med morotskaka och latte YUMMIE! Vi satt där ett tag och snackade om allt möjligt, och vi kände båda av hur länge sen det var man träffades för det fanns verkligen hur mycket som helst att prata om! Men det var verkligen super trevligt och båda två var övertrötta så vi hade stört kul! Speciellt på Lagerhaus där vi hittade massa as roliga "i våra ögon" saker. Haha vi garvade som bara den! Så jävla värt verkligen!
Gött att hon har bil också, så jag slapp ta bussen eftersom hon va snäll och skjutsade hem mig. azum! Fan va jag också vill va 18 och ha bil och få gå på krogen. Fyfan!

spend some money

Sitter i skolan för tillfället. Det var riiiktigt segt att gå upp i morse. Vet inte om det är för att jag har ställt om dygnet lite när jag var sjuk eller om det är för att jag sover dåligt på nätterna, eller kanske båda. Jag vaknar iallafall jätte ofta på nätterna och har jätte svårt att somna om. Så drygt verkligen!
Idag blir det att dra på kupolen med Jenny. Ska bli skit trevligt! Har inte träffat henne på jätte länge. Ska även bli trevligt att spendera lite pengar som jag fick i födelsedags present. Tummen upp! Jag ska försöka att kontrollera mitt shoppande något iallafall.

welcåm tå shaina

Dagen har verkligen sugit... Men snart kommer Elin och räddar mig. Vi ska dra till stan och käka på kina resturang. Gött mos!
Usch både igår och idag har varit misär, eller misär kanske är att överdriva. Men jag har känt mig sådär allmänt depp och grinig. Men förhoppningsvis så kommer god mat och trevligt sällskap göra mig på bättre humör.

happy birthday?

För 16 år sen så föddes jag. Tiden går fort när man har roligt! Haha.
Får väll se om det blir en bra födelsedag eller om den kommer bli misär. Det återstår att se!


i want it back




Jag saknar faktist att bo hemma hos pappa. Där kunde man bara gå ner till bryggan och sätta sig när man ville, inte alls som att bo i en lägenhet inne i stan. Saknar våran mysiga villa, alla trevliga grannar, alla kompisar i stockholm, farmor och farfar och saknar pappa jätte mycket! Saknar mitt gamla liv helt enkelt. Jag trivs med mitt nya också, men det är så mycket av det gamla som fattas i det nya.

Ibland undrar jag om jag gjorde rätt val...


suck

Mår inte så bra just nu... så orkar inte blogga.
Ont i huvudet, hängig och allmänt depp..
Lördags och igår va tummen upp iallafall. I tell more about it när jag mår bättre, kanske ikväll.. kanske imorgon. Jag vet inte...

skjuta upp saker är jag

Ja det blir nog inga bilder från Orsa Björnpark idag heller, Emma kommer snart och som sagt ska vi kolla film hela kvällen och natten så jag får fixa bilderna imorgon.

skräckfilms maraton

Snart kommer Emma hit med American Takeaway-pizza och en hårddisk fullproppad med en massa filmer. Vi har fixat skräckisar som tex The Haunting in Conneticut, Drag me to Hell och Wrong Turn. Vi kommer antagligen kissa på oss! Både jag och Emma är sånna som hoppar till och skriker som fan när det kommer saker plötsligt, och sitter "OMG nu kommer det komma nått! de kommer nått! FAAAN DET KOMMER NÅTT!!!", vi kommer utan tvekan skrämma upp varandra en HEL del! Haha men så det ska va! Blir film heela natten.
Imorgon ska har vi sagt att vi ska kolla på Twilight när vi käkar frukost, för sen vid 2 ska vi ner på stan och kolla på Twilight New Moon.

försovning som heter duga

Jag skulle egentligen gått upp för en timme sen för jag skulle ha städad lägenheten lite innan jag drog iväg.. men ja det gick ju verkligen som planerat.
Ska slänga på mig dans kläderna och dra till dansstudion snart, Caroline Ahlf från dansgruppen Ragdollz kommer till vår dansskola och ska ha workshops för oss som tävlar i street. Det kommer bli 4 och ½ timme av ren azuumness! Jag är dock fortfarande inte helthelt frisk men ska göra mitt bästa.

Imorgon blir det Twilight New Moon med Emma, sen lite tårtätande med mammas släkt eftersom jag fyller år på tisdag.
Bilderna från igår kommer btw lite senare idag eftersom jag inte hinner fixa med det just nu.

Dagens inköp!



Även ett Guitar Hero 5. Fest!!

Åkte in på Expert och jag har funderat ett tag på att köpa ett Ps3 till lägenheten, och ja som ni ser så tog jag tag i mig själv och köpte ett!

isbjörnen eva

Mahah jaa här ser ni mig mata isbjörnen Eva. Ouff vilka mysiga djur! Jag ska skaffa mig en och ha på bakgårn.



Vi hälsade också på Tigrarna. Vilka maffiga djur! En sån ska jag också ha på bakgårn.
Fler bilder kommer imorgon för nu ska jag gå och lägga mig. Så jäkla trött!! Skriver mer om dagen imorgon istället.

matat isbjörn

Ja rubriken säger väll en del? Höhö. Jag fattar inte riktigt att jag verkligen gjort det.
Men batteriet på datorn håller på att dö så jag skriver när jag kommer hem. Det blir väll om 1 timme ungefär. DÅ KOMMER ÄVEN BILDER NÄR JAG BARA HAR ETT GALLER MELLAN MIG OCH ISBJÖRNEN OCH JAG STÅR OCH MATAR MED BARA FINGRARNA! De ni!

skare va så skare



En oerhört trött och ofixad Linda sitter i bilen påväg upp mot Orsa, har precis passerat Rättvik så det är inte så långt kvar nu. Jag och mammsen ska till Orsa Björnpark och kolla när dom tränar isbjörnar. Min mamma är en ganska känd djur tränare, så vi har blivit inbjudna av dem och ska som sagt kolla när dom tränar isbjörnar.. tror även vi ska få se när dom tränar björnarna och vargarna. Ska bli super kul! Har kameran med mig och ska fota en massa så bilder kommer väll sen. Och tror det kan bli riktigt coola bilder, för vi ska få va med vid matningen.. vilket inte "vanliga" besökare får, we are going vip-style. Haha nejdå. Men som sagt ska det bli super skoj!

Måste bara tillägga att OKQ8s latte är urk! Tror jag har blivit skadad av att bo i Stockholm och druckit Riktig latte under 3 år, så nu smakar OKQ8 och Statoils på ren svenska bajs.... 

Lägg märke va fint mitt ögonbryn ser ut på bilden eftersom jag drar upp det och det försvinner under mössan.. azum! Haha jag orkar va ful!

marley in my weins


moviestar

Någon som vet hur man får film tjänsten Voddler?
Tänkte om man behöver en invite eller något, hur får man det isåfall? För jag hittar inte den informationen på deras hemsida.

För er som inte vet vad Voddler är så är det som musik tjänsten Spotify, men det är film istället för musik. Här kan ni läsa mer om det.

über söta



Bara jag som tycker dom här köksredskapen är söta? Dom är ju bara såå sweeet!
Ge mig. Ge mig. Ge mig!
Men tror inte att det kommer passa in i mitt kök, det är brunt,svart och vitt.. skulle jag ha något rosa där så skulle det nog va snyggare med något lite mer extremt, verkligen chockrosa eller nått. Hade jag haft ett kök med svarta luckor istället för vita så hade jag lätt köpt dom!
Men skit samma om dom inte passar in, dom är fortfarande skit söta!

hahahahaha!

Förlåt, jag tycker bara det är så himla komiskt!




LOL

bara 5 dagar kvar !!





16


lunchtime

Nu vet jag EXAKT vad jag ska göra till lunch!


fin besök och affären

Idag får jag nog fin besök, woho! Mina kompisar Engen och Krus skulle iväg på bio ikväll men den blrjar först vid sex så då sa dom att dom skulle komma hit och våldgästa lägenheten och göra mig lite sällskap. Himlans trevligt om jag får säga det själv! Är ju som sagt stört rastlös vid det här laget så det ska bli trevligt med lite sällskap.
Skulle även behöva dra en sväng till affären, men jag tycker det är såå tråkigt att handla själv! Och killarna kommer nog inte vilja följa med om jag känner dom rätt... Menmen jag klarar mig väll i några dagar till, får ta och bestämma någon dag med mamma så att jag slipper konka på massa tunga kassar.

JAG HAR INGET VARM VATTEN I MIN LÄGENHET!! Jag får panik! Jag har typ kallsvettas som en gris under natten för jag drömde världens äckligaste marddröm, så det första jag ville va att duscha imorse när jag vaknade. Så jag tog ut hundarna och rastade dom och längtade verkligen hem efter duschen. När jag kommer hem och slår på duschen, DÅ KOMMER DET INGET VARM VATTEN!! Och jaa jag är inte såpass korkad att jag bara slår på vattnet nån sekund innan jag får panik, utan jag står där i säkert 2-3 minuter och det kommer bara jävla kallvatten!! FYFaaaan jag vill ju duuuschaaa!!!!

det var han som kastade!

Ingen har väll missat Skogsturken?
Många frågor har gått runt: Var den arrangerad? Vem var det som egentligen kastade? Vad hände egentligen?
Nu har de alla svaren !



Hahaha, äntligen.. jag som funderat så hiiiimla mycket på den här filmen. Jag ville verkligen veta vem som kastade! Och nu har jag fått svaret, jag är nöjd!
Ironi..

favorit i repris

Vi kör en gammal klassiker som dagens låt!


Jag saknar mina skor!





Dom är inte så rosa just nu.. mer åt det lergrå hållet på färgskalan.
Jag och några kompisar var och kollade på Dead by April, och det var en ute konsert och det började regna precis när dom skulle spela.. så det blev ganska lerigt.
Jag måste verkligen ta tag i mig själv och åka och lämna in dom till en sko makare och kolla om han/hon kan fixa till dom så dom blir någorlunda rena igen. Jag kan nämligen inte tvätta dom själv, för det är en del på skon som är mocka.

måste amputera armen

Jag har STÖRT ont i min arm. Åh va jag är på gnäll humör! Har huvudvärk, feber och som sagt skit ont i armen. Inget ska gå min väg! Behöver Ben&Jerrys känner jag. Usch blir nog en sväng till Ica! Ska nog stänga ner datorn, annars blir det väll antagligen fler onödiga klago-inlägg...

svimmande och tårar

Så, då vare klart. Har fått en nål i armen, och nu kan jag inte dö. Woho, fest eller vad?
Var inte så jätte farligt om jag ska vara ärlig. Gjorde väll lite ont men inte så mycket som jag trodde att det skulle göra. Både jag och mamma skulle ta, jag fick va först och mamma va snäll och ställde upp och jag fick nypa henne i handen, jag är ju som sagt väldigt nål rädd så jag satt där och kände verkligen hur ögonen blev tår fyllda.. det va innan dom ens tagit sprit servetten och skulel göra rent där dom skulle sticka. Neej fy jag klarar inte sprutor, jag satt där och fick panik precis innan och sa till mamma att jag inte klara det och att jag inte ville längre, som tur va så hade jag en jätte söt sjuksköterska som hjälpte mamma att lugna ner mig.
Helt plötsligt så var allt över. Så själva sticket var inte så farligt, men min fobi kommer jag aldrig förbi.
Sen vare mammas tur, och hon är också nålrädd så då var det min tur att hålla henne i handen. Och DUM som jag är så kollade jag såklart, och JÄVLAR va långt dom stack in sprutan ! Jag vart helt svimfärdig och frågade när dom var klara ifall dom stack in sprutan lika långt in på min som dom gjorde på mamma, och jaa det hade dom. Då kände jag mig ännu mer svimfärdig kan jag ju bara säga!

Usch, aja nu äre gjort. Behöver inte oroa mig något mer över det, så jäkla skönt! Men får väll se om ett tag om jag får feber och skit, känner iallafall av en av biverkningarna redan nu.. armen mår inte så bra. Hoppas på att det går över snart!

bacon sjukan

Gissa vem som ska iväg och ta vacinet om 1 timme... jag!! Usch och fyfan va jag verkligen inte vill! Jag har varit skeptisk till vacinet ända från första början och sagt att jag vägrar att ta det, men nu har min skol syster och flera läkare sagt att jag verkligen borde ta det eftersom jag är i en risk grupp, jag har astma, så jag måste väll då... Kanske lika bra, inte vet jag. Tar man inte vaccinet så dör man väl i influensan, tar man vacinet så slår jag vad om att jag kommer få en allergisk reaktion eller något och dö av det istället.
Skulle vara gaanska typiskt mig! -.- Jag lyckas alltid med nått...
Och sen nålen, fyochfan va jag hatar nålar! Ändå har jag pimpat mina öron ett antal gånger, själv. Och jag ska tatuera mig? Men neej det är nått speciellt med sjukhus nålar, dom är bara allmänt läskiga och dom vill typ döda mig.

UUUUUSCH JAG VILL INTEEE!!!

Twilight-fan ??

Jajaja jag vet att jag sa att jag skulle plugga men jag måste bara lägga in det här!

Huset där familjen Cullen bor i på filmen Twilight är nu till salu! Huset kommer kosta ca 23 miljoner kronor. Så är det något tokigt Twilight-fan som verkligen äälskar någon i familjen Cullin och har 23 miljoner kronor över på banken, så slå till!
Jag själv är inget större Twilight-fan men jag tyckte om första filmen en hel del och ska snart iväg och se New Moon och har höga förväntningar på den. Men ändå.. lite coolt att bo i ett hus där en film som blev så stor som Twilight spelades in där.

Såhär ser huset ut:











Skulle ni betala 23 miljoner kronor för det här huset?
Jag hade nog inte gjort det. Men jag är ju dock ett Twilight-fan.

i can do it

Hemma ännu en dag... börjar verkligen tröttna på det här. Vill till skolan (?) och träffa alla kompisarna, i skolan är man sysselsatt och jag trivs verkligen med min nya klass! Jag oerhört glad att jag hamnade i den klassen jag hamnade i för vi har verkligen så himla kul på varenda lektion. Jag är mycket mer motiverad att gå till skolan nu än vad jag gjorde i 9an och 8an. Jag har fått ett helt annat synsätt på skolan nu! Jag trodde aldrig jag skulle få det, men jag har verkligen det! Jag kan nästan inte riktigt fatta det själv.

Men som jag tidigare nämn har jag varit borta i en vecka från skolan nu, vilket på ren svenska betyder att jag ligger efter i allt och jag har en del jag måste jobba ikapp! Måste tex redigera lite bilder som ska lämnas in och sen ska jag även göra en engelska uppsats om någon kändis. Det är det jag kommer på just för tillfället som ligger på hög, men jag känner på mig att det är nåning mer så jag lär nog kolla upp det. Men ska iallafall stänga ner alla olika sidor på datorn nu, Bdb, Facebook och blogg.se, och BARA fokusera på arbetet. Annars kommer jag aldrig få någonting gjort.

Men Spotify kommer absolut inte stängas ner, mmh i love it!

nothing new

Oooouufff suuuck vad det inte finns något på tvn när man varit hemma å vart sjuk i 1 vecka. Känns som om jag tröttnat på exakt ALLA program. Bara jag som tycker att det bara är en massa repriser? Aja tur att jag har en massa Jackass och Nitro Circus avsnitt att kolla på! Mmmh yummie, I Love It! Skadeglädje, denända sanna glädjen! Haha!

Och fyfan va jag vill bli frisk till helgen! På Lördag ska jag nämligen på work shop med dom som jag tävlar med. Vår danslärare har fixat så att Caroline Ahlf från dansgruppen Ragdollz kommer till vår dansskola och undervisar oss 4 timmar. Kommer bli oerhört lärofyllt, men det gäller ju bara att jag blir frisk!!


ny header

Som ni kanske ser så har jag bytt headern, det är dock bara tillfällig. Slängde ihop en lite snabbt sådär bara för lite omväxling.
En annan är under utveckling.

arg som ett bi

Jag har kommit fram till att jag ska sluta läsa Aftonbladet och andra nyhets tidningar, bara massa skit som gör mig upprörd där!


Känsliga tittare borde inte titta, det är REJÄLT starka bilder.



Jäävla idioter! Någon borde slänga i dom i vattnet och tortera dom precis som dom gör mot delfinerna!
Nej fyfaaaaannnn va arg jag blir! En av de värsta saker som finns enligt mig är djurplågeri! Djuren är så stört hjälplösa ju! GAAAAHHHH DAMP!!

Helt sjukt

Jag la in en tidnings artikel igår, och här är uppföljningen som Aftonbladet gjort idag.
Blir som jag sa i det tidigare inlägget så jäävla arg!




Här kan ni läsa mer om det.

blöööd



Haha såhär fint var det i min diskho igår, och då är det där bara en liten del av allt blod.
Oerhört fräsht eller va säger ni? Höhö

jag dog inte

Jag ska informera er som läst inlägget under detta att jag dog inte, woho fest! Jag lyckades stoppa blödandet och nu sitter jag här med en stor boll av toalettpapper och tejp på min tumme, tar lite tid att skriva men det funkar. No hard feelings!
Därimot dunkar det en hle jävla del i den fortfarande, men jag är super woman så jag klarar mig alltid! Höhö.
Tur att man inte har blödar sjukan!
Lät ungefär lika på både mamma och pappa när jag berättat att jag cuttat mitt finger "Jaadu Linda, varför är jag inte förvånad?". Jag har alltid varit ett riktigt klant arsel och kommer nog alltid att vara, men what to do? Its just who I am.

döende?


Någon som vet ifall man kan förblöda genom att skära sig rejält i tummen? Jag lyckades precis med det, och det blöder ganska rejält!!


Dagens

..Vill ha: En ny mobil!
..Klädsel: En av mina stora mys t-shirts.
..Smink: Inget alls, vem sminkar sig när man är sjuk ?
..Frisyr: Åt alla möjliga håll
..Låt: Sweet dreams - Beyonce
..Irritationsmoment: Repriser på tvn. Mobilen hängde upp sig
..Roligaste: Sunes sommar/jul <3
..Tråkigaste: Förkylningen
..Humör: Trött, allmänt sur på min astma, ont i hela kroppen. Och oerhört uttråkad.

såå jag och min pappa!

Tycker verkligen den filmen här speglar hur jag och pappa är mot varandra, pappa försöker va pedagogisk när han egentligen tänker "nää nu jävlar" medans jag är förjävlig envis! Haha





-Om inte du öppnar dörren då måste pappa göra det, och pappa måste göra det med våld!
-Gör det dåda!
-Duu din lilla..

Hahaha låter precis som när jag är hemma hos pappa. Älskar dig pappa!



gillar den starkt


blir så jävla förbannad!!!!!







SÅNT DÄR GÖR MIG RIKTIGT FÖRBANNAD! HUR I HEEELA JÄÄVLA HELVETE KAN MAN GÖRA SÅ MOT EN MÄNNISKA????? DOM MÅSTE JU SERIÖST HA NÅGOT STOR JÄVLA FEL I HUVUDET! URSÄKTA MEN SÅNNA DÄR ÄR FAAN INTE VÄRDA ATT LEVA!! BLIR SÅ ARG!!!!!!!!!!!!!!

i hate hospitals

Det vart inget sjukhus igår, vilket jag är otroligt glad över! Alla gånger jag varit på sjukhus tack vare min astma.. men även min klantighet, och varit tvungen att vara dör i flera timmar. Nej usch det är inget jag vill göra varje dag om man säger så. Jag är rädd för sjukhus, det luktar läskigt och finns en massa sprutor och sån där som gör ont, usch it freaks me out!


pain in the ass

Igår under dagen hade jag blivit bättre i förkylningen, men imorse när jag vaknade va jag Mycket sämre! Hade jätte jobbigt att andras på grund av min astma och dessutom hostade jag som ett jag vet inte vad! Jag pratade med sjukvårds upplysningen och dom tyckte att jag skulle komma in och få andas in nått grejs som jag inte kmr ihåg va det heter, men det är för astmatiker och jag har fått andas sånt ett antal gånger under mitt liv. Har ju haft astma sen jag va liten. Det blev bättre efter vi varit där men nu börjar andningen bli värre igen och jag har ringt mamma och bett henne komma hit, blir nog att åka till Falun lasarett på akuten. Känner att andningen blir värre hela tiden, och hostan hjälper ju inte direkt!


sometime i want to turn back time




i miss you my friend <3


i dont know anything anymore

Mamma kommer och hämtar mig om 6 timmar.. känns sådär oerhört värt. Ska jobba och sen dra en sväng på jul marknad och se om man hittar något lite kul och udda som man kanske skulle kunna ge bort i julklapp.
Känner mig inte sådär jätte taggad inför det, håller nämligen på att hosta upp min lungor och allt annat skit som finns i magen. Jag är mycket piggare nu och inte alls lika deckad, men snorigare och MYCKET hostigare. Faan det här suger! Jag hatar verkligen att va sjuk!
Tim gjorde ju mig sällskap idag, det var trevligt! Kul att få träffa han eftersom det var ett tag sen. Jag ska övertala han att jag får komma och spela nya Modern Warfare hos han. Det kom på reklam på tvn och då fråga jag han om det är som cs, och så förklara han hur det va och jag blev riktigt nyfiken på det. Jag tycker ju cs är ganska kul, så jag tror jag skulle gilla det där spelet också.
Idag har jag inte fått mycket gjort. Bara legat i soffan hela dagen och halv sovit till och från. Som sagt, jag HATAR att va förkyld!!


är du den eller han

Har matat av 3 filmer idag. Det blev Fighting, Changeling och The Proposal. En salig blandning på filmer! Ni borde se dom allihopa, dom var alla bra.. men på olika sätt såklart eftersom dom inte är lika varann i huvvetaget.
Tog en dusch mitt i alltihopa, det fick mig att må bättre i förkylningen faktist. Känner mig mkt piggare och jag tror jag sköljde av en del av bacillerna. AZUM!
Snart kommer Tim hit och gör mig sällskap, as trevligt! Det var ett bra tag sen man såg den människan! Men vi ska väll bara chilla, kolla film och  skratta åt tråkiga saker som andra inte förstår sig på, haha men vafan inte vårt fel att vi har dålig humor?! Aja ska bli kul att få träffa han igen eftersom det var ett tag sen.

movie time

Mamma kom precis med en massa hyr filmer till mig och ca 10 kinder maxi! Wohoo fest!!

stay where you are

IM GOING TO STOCKHOLM TODAY! Nej jag bara skojja... Men det var ju tänkt att jag skulle åka hem till Stockholm idag, men naaej så blir det inte siddu. Jag är fortfarande sjuk och pappa vill inte att jag ska åka tåg nu när jag är dålig eftersom vi provat det förut och det har oftast resulterat i att jag blivit sämre. Men nej nu tänker jag inte sitta och klaga över hur sjuk jag är och blablabla!
11 dagar kvar till min födelsedag. Ska jag va ärlig så känner jag mig inte så jätte "WOHOOO JAG BLIR ETT ÅR ÄLDRE" Detta årets födelsedag känns så.. ja va ska man säga? meningslös? Nej det kanske är fel ord, men det känns inte som en Big Deal som det gjort alla tidigare år. Jag borde ju känna förhoppning och så, för jag är ju faktist 1 år närmare 18 bast! Men nej, jag känner inget speciellt. Aja jag får se fram emot det som en mysig dag då man får träffa alla släktingar och kramas med dom!

Nu ska jag gå och försöka trycka i mig lite fil eller nått. Jävla hals! "jaaja, lite får man klaga?"

jag dör av andnöd!

HAHAHAHAA lyssna på snubbens skratt, asså han som filmar!


mjau


OUFF nån av dom här klänningarna blir det inom en kort framtid!
Frågan är ju bara: Svart eller Vit?


 

Klicka på bilderna för större storlek.


dålig humor

En blondin sade till sin sängpartner för tillfället:
- Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig 5 kr. bara för att jag skulle klättra upp i ett träd!
- Dummer, han ville ju bara se dina trosor!
Nästa dag:
- Idag träffade jag en mycket snäll kille som gav mig en glass bara för att jag skulle klättra upp i ett träd!
- Dummer, han ville ju bara se dina trosor!
- Ha, ha, idag lurade jag honom, jag hade inga


Hahaha förlåt jag var tvungen! Ibland har jag lite dålig humor, höhö. Men jag vet att de flesta sitter framför data skärmen och skrattar just nu, erkänn bara!

.


what if im not the hero
what if im the bad guy


Jan bylund is my man

Hhahahaha han är ju bara så härlig! Och hans norrländska är ju verkligen grädden på moset!
Tacka högre makter för komiker när man är sjuk! Haha


sick all the way

Jag är ännu sämre i förkylningen idag, USCH! Jag hoppas verkligen att det inte är bacon sjukan jag har fått för jag har ju inte tagit vacinet och jag tillhör en av risk grupperna. Känns sådär lagomt skoj......
Aja dör jag så dör jag väll, jag skulle lika gärna kunna trilla i en trapp och spräcka skallbenet tack vare min klumpighet.
Mamma kommer snart och då ska vi åka och hyra film åt mig. Det är det ända jag tänker göra idag, titta på film! Det som suger är att jag inte kan käka nått gott till eftersom jag har så ont i halsen. Det suger.

Det var ju tänk att jag skulle åka hem till Stockholm imorgon, men vi får väll se hur det blir med det. Inge bra att åka tåg och grejer när man är sjuk, jag har gjort det förut och det har oftast slutat med att jag blir ännu sjukare.

the only one who can change me is me

Vet inte riktigt vart jag ska börja.. finns så mycket jag vill skriva. Känner verkligen för att skriva av mig lite.
Under en lång tid har människor visat mig att man inte kan lita på någon, under en lång tid så litade jag inte på någon heller. För ett litet litet tag sen så började människor bevisa motsattsen, och jag började verkligen lita på människor igen. Tidigare så hade jag endast 2 människor i mitt liv som jag litade på, det var min pappa och min dåvarande bästa vän Olivia. Jag hade full koll på alla andra runt omkring mig och jag lät ingen komma mig för nära psykiskt. Jag har mått otroligt dåligt under åren i högstadiet, det hände så sjukt mycket grejer runt omkring mig.. mest i hemmet men som gjorde att jag drog på mig även annan skit utanför hemmet. Min livs historia är det inte många jag berättar för, om jag skulle titta tillbaka ca 2 år sen så hade jag nog knappt erkänt att jag haft det jobbigt hemma, då hade de ända som veta det utanför min familj varit Olivia. Tuvär har jag och Olivia verkligen tappat kontakten på sistonde pga mkt bråk och massa annat som jag inte tänker gå in på här, men vi har iallafall äntligen pratat och bestämt att vi ska träffas inom en snar framtid och prata ut om allt som hänt.
Jag säger bara en sak; hittar ni en riktigt sann vän, håll i hårt i den! Ni förstår inte vad ni har förens ni förlorat det! Tro mig, jag vet!
Men som sagt har jag inte litat på många under de senaste åren i mitt liv, nu har jag lärt mig att lita mer på folk och även prata mer öppet om mina känslor och även visa dem. Jag har väldigt länge varit den som vägrat gråta inför någon, bara varit den här glada men ändå hårda tjejen utan känslor. Men jag har ändrats, jag är fortfarande den här glada men ändå hårda tjejen, och hårda menar jag då med att jag verkligen inte backar för någon utan jag säger vad jag tycker och står för den jag är, men jag är inte tjejen utan känslor längre.. jag är tjejen med känslor. En dag blir det förhoppningsvis tjejen med jätte mycket känslor. Men jag traskar ständigt på en lång väg, en väg av förändring. Allting kan inte hända på en gång. Jag måste ta ett steg i taget. Själva förändringarna är kanske inte så svåra att göra, men det är att lära sig anpassa sig efter dem och lära sig att leva på ett nytt sätt som är svårt. Man är så fast i sitt gamla Jag och sina gamla vanor som man gör utan att man tänker på det.
Visst ibland så sviker ens vänner en, men det är sånt man får lära sig leva med. Alla gör vi misstag, eller hur? Så länge misstaget inte upprepar sig och vännen gör samma misstag om och om igen och sårar en gång efter gång.
Vänner är en otroligt viktig del i vårt liv, det är dom som får en att skratta, det är dom som alltid finns där man mår dåligt och behöver dem, det är dom som man skapar massa minnen med som man kommer komma ihåg livet ut, det är dom som man kan slänga ut sin kärlek på och som slänger tillbaka sin kärlek på en. Alla behöver en sann vän! Och jag saknar verkligen min.
Min pappa är som min bästa vän. Många tänker säkert "hennes pappa? brukar inte döttrar ha bättre relation med sin mamma än sin pappa?" Nej inte när det gäller mig. Som sagt så har mycket hemma vilket gjort att jag och mamma har haft en relation som de flesta antagligen inte vill ha med sin mamma, men allt det som var är över och jag och min mamma har börjat bygga på vår relation igen. Det är betydligt mycket bättre än vad den varit men det finns ju såklart fortfarande saker som skaver ibland och jag kan säga rakt ut "håll käften" och andra ord som man inte borde kalla sin mamma! Jag behandlar henne som skit ibland också, men nu förtiden ber jag nästan alltid om ursäkt efter. Så det går ju framåt, men som sagt.. man måste ta små steg för att komma dit man vill.  Men tillbaka till min pappa. Min pappa är verkligen mitt allt, jag skulle inte klara av en sekund utan han. Han finns alltid där va det än gäller och jag kan verkligen berätta saker och prata med han som att han vore en kompis och inte min pappa. Jag har så otroligt mycket att tacka min pappa för!


 
Jag älskar dig pappa <3


I




Take me for who I am
or you can take someone else..
Because im not gonna change
I will allways be Me!


you are ticking like a clock

Jobbade igår som sagt, kom hem vid halv 11 tiden och fick donken food av mamma på vägen hem. Azum!
Idag vare riktigt jobbigt att gå upp, mådde illa och hade typ spytt inatt.. och dessutom så hade jag jätte ont i halsen. Hals onten har bara blivit värre under dagen. Håller på att dra på mig en förkylning i guess, men fan va jag inte har lust med det just nu! Usch, det är ju snart SM wtf!! Ska dubbla min astma medicin så att jag snabbt blir frisk!
Ska fixa iordning lite käk snart, ingen aning om va det blir. Sen dra på dansträningen. Vette tusan om jag ska va med.. jag vill verkligen, jag får väll ta det lugnt i guess.

BTW så får någon jätte gärna köpa en ny telefon till mig! Min är helt mongo och stänger av sig och skit exakt heela tiden! Jag får psykbryt på den och den har varit påväg in i väggen säkert sjuttioelva gånger MINST den här veckan!... SUCK

girls on the dancefloor

Riktigt seg lektion.. Sitter och har foto just nu, jag glömde mitt Usb minne så jag har inga bilder att redigera. Tummen upp -.- Vi var i foto studion för några veckor sen, jag,Linnea, Lady och Oscar och tog massa foton. Men som sagt har jag glömt mitt Usb där alla bilderna låg. Azum!..
Efter skolan ska jag iväg på ett ärende med Emma. Emma är så jävla go för er som inte känner henne, så jävla trevlig och glad. Vi skrattar fan JÄMT! Kaanske för att hon har lika dålig humor som mig. Men de ska bli trevlans att umgås lite med henne! Massa girltalk, vi gillart!
Sen blir det att jobba ikväll och träna Ayla. Fan va jag älskar att vara sysselsatt! Även fast det är jobb. Jag hatar verkligen att bara sitta hemma och inte göra ett piss, jag blir så otroligt rastlös!

gossip is incoming

Snart kommer Sofia hit. As mys! Det blir väll att prata om allt som hände igår på festen.. Den började verkligen skit bra och jag hade super kul och träffa massa folk som jag inte träffat på ett bra tag! Sen ska folk såklart ställa till med ett jävla liv och så blev det en massa grin och gnäll.. Ringde mamma redan vid 20 över 12 och bad henne hämta mig när hon egentligen skulle ha hämtat mig vid 2 tiden. 
Aja.. det kan inte alltid gå som det är tänk elle! ALLA borde iallafall tack Erik för att han va snäll och drog ihop fest!

Nu ska jag göra lite keeeeek. Blir nog makaroner och köttfärsås. Tummen upp !



Jag och Sofia igår. Jag bjuder på bilden även fast jag ser helt muppig ut.
vi gillart! inte..


love

Så jävla fin..




Digga - Broken


2dra tävlingen och 3a!!

WHO IS THE MAN?! Assåååååå fyfaaaan jag kan inte fatta det!! Andra tävlingen i hela mitt liv och jag kommer 3a av 25 dansare!! Det vill inte gå in i mitt huvud, helt jävla otroligt!
Fick gulligt sms av pappa igår oxå när jag skrev att jag kommit 3a av 25.
Från Pappa: Vilken lyckodag! Min älskade dotter tar medalj i dans och AIK tar dubbeln. Absolut min bästa dag på hur länge som helst. Älskar dig Pluttis!
Haha jag älskar dig pappa!



Denna så otroligt fina sak bor hemma hos mig nu!! :D


im gonna keep my head up!

Josse dina ord värmde verkligen! Jag har fått tagit en hel del skit när det gäller att jag säger exakt va jag tycker och att jag står för mina åsikter. Egentligen var det ju inga "speciella" ord, men dom värmde verkligen! Tack igen Josse, du får mig att orka forsätta stå rak ryggad! Saknar dig AS mycket btw! <3'





i feel tall in the rain

Imorgon gäller det! Regionstävling i Sandviken. Lite pirrigt är det i magen faktist! Men det är väll inget man vänjer sig med i guess. Mamma ska följa med och vi ska åka så att vi är där till 12 tiden för vi orkar inte åka dit till 9 och kolla på alla som hoppar runt och bara vevar med armarna (Disco dans med andra ord). Jag personligen tycker inte det är en konstform som tex street dance..disco dans är en sport! -.-
På kvällen bär det av till Mockfjärd på fest. Ska bli skoj, men jag har föraningar om att det kommer bli misär. Kanske inte med nått som har nått med mig att göra, men ja.. vi får väll se. Ska inte säga för mycket nu.. Ser fram emot att träffa folk man inte sett på ett tag iallafall! INGET/INGEN ska få förstöra min kväll! Do yah all hear that?!
Måste vänta på att tvätt maskinen blir klar. Märkte att en viss tröja som jag MÅSTE ha imorgon va äcklig och smutsig, så det va ju bara att slänga in den i tvätten.. så får den torka över natten. Så typiskt jag att va ute i sista sekund med allt.. ååhj skjut mig, jag vill sova!!


Det där är disco dans.. dom på videon är jävligt duktiga. men tänk er då sämre som dansar sånt där som använder ungefär samma danssteg allihopa.. Ursäkta men jag tycker det är jävligt enformigt och tråkigt att titta på! :O

give a second chans

Jag glömde såklart att vi hade sovmorgon idag eftersom vår lärare är sjuk. Så jävla typiskt! Jag som sov dåligt inatt och va jätte trött när jag vakna och var verkligen tvungen att dra mig själv ur sängen. Går upp och fixar mig och precis när jag satt på mina ytterkläder och ska dra mig mot skolan så får jag ett sms av min klasskompis som sa "Dan är väll sjuk så vi har väll ingen lektion nu på morgonen?". Det var först då det gick upp för mig att jag hade kunnat sova ca 1 timme extra, vilket gjorde mig på riktigt dåligt humör! Har dessutom jätte ont i ryggen, vilket gör mig ännu grinigare..

 

Sån här musik lyssnar jag på när jag är på grinigt humör, visst jag blir ännu mer sugen på att slå på nått men det känns så skönt att lyssna på sånt just då.
Hörde den här låten för ett litet tag sen men visste inte va den hette, men jag hittade den igår! Jag tycker den är riktigt bra!

klappat å klart

Nu är MTV Music Awards klart. Det var några riktigt bra framträdanden! Men skriver mer om det imorgon för nu ska jag hoppa in i en dusch, sen blir det sängen!!

mtv music awards

FYFAAN VA BEYONCE ÄR BRA LIVE!
Nu ska jag sitta ytterligare 2 timmar bänkad framför tvn och kolla på MTV Music Awards 2009.
Vi gillart!!

a white christmas!



Vid busshållplatsen vid kupolen. Det snöar fortfarande. Det suger när det är lite snö, ska det vara kallt så kan det lika gärna vara tjockt med snö så att man kan va i backen och skida en massa!


its in my bag

Varit i skolan även idag, duktig tjej! När jag gick ut med hunden imorse så märkte jag att det kom snö flingor och hur kallt det var, det gjorde mig på dåligt humör. Blev på ännu sämre humör när jag gick till bussen eftersom jag glömt hals duken hemma mitt i all stress, så när det blåste så blåste det ju ner i jackan.. jag HATAR när det blir så, bli så otroligt kallt! Usch usch och åter usch!
Det blev en kort skol dag idag. Det var lärare som var sjuka och på mässor och allt vad dom nu va på. Men vi var i skolan 2 och en halv timme, slutade vid 12 tiden. As najs! Hade gympa på morgonen och Emma kände sig lite risig så vi gick ner i gymmet och gymmade istället för att va med och springa stafett och grejer. Vi stretchade och jag märkte att jag har blivit väldigt stel mot vad jag har varit.. va typ as vig förut. Blir att stretcha dagligen nu, och jag måste verkligen komma igång med träningen nu men jag tar akdrig tag i mig själv och köper gym kort. Men det va skit skönt att få sig lite styrke träning idag, kände att kroppen behövde det! Har tappat så himla mycket muskler nu när jag inte tränat på typ 4 månader.
Efter skolan så drog jag och Sofia till kupolen när vi väntade på hennes buss, jag kan så klart inte gå in där utan att köpa något.. -.- Jag hittade en jäääätte fin klänning som jag tänkte ha på nyår, den va så himla fin verkligen! Jag hade inte tillräckligt med pengar på kortet så jag bad dem att lägga undan den så jag ska dit och hämta den imorgon! Köpte även några fler örhängen, jag undrar hur många örhängen jag har nu, ska nog räkna dom.
Vi var på kupolen även igår en sväng. Köpte ett par svarta legging och även ett par rosa! AS COOLA! Vart helt till mig när jag såg dom, haha. Och gissa va mer jag köpte igår... mmmm örhängen! LOL jag måste sluta missbruka örhängen!

Jag tog även 3 hål i Sofias öron igår, det va fest! Det gick super bra, men jag har ju tagit alla mina själv så jag visste ju va jag gjorde, men jag har aldrig gjort på någon annan så jag va lite nervös att hon skulle svimma eller nått men som tur va gjorde hon inte det! Haha, shit jag vet inte hur jag hade reagerat om hon gjort det!

dance with your soul

Kom nyss hem från dansen. Usch det börjar bli riktigt jävla kallt ute nu!! Jag höll på att för frysa när jag satt inne i centrum och väntade på bussen hem, och då satt jag bara där i 10 minuter. Det har även kommit lite snö idag här i Dalarna. Eller snöat har det väll inte gjort, men när man kollat mot en lampa nu när det är mörkt så har man sett hur det kommer små flingor. Mys med snö, men det är kylan som är så förjävlig!
Som sagt så var jag nyss och tränade. Kroppen ville inte alls som jag ville och jag var otroligt seg och stel i kroppen. Menmen, ibland är det helt enkelt inte rätt dag för att dansa. Har träning imorgon också men jag vette tusan om jag ska va med, det är nämligen lite allmänt skitigt i lägenheten nu så jag tänkte faktist nästan skippa dansen imorgon och ta tag i mig själv och stor städa. Har dessutom världens berg med disk, usch va jag hatar att diska! Men det är ju sånt man måste.
Som ni vet så har jag sovit väldigt dålig de sista nätterna, och det känns verkligen av nu efter dansen.. är HELT slut. Sitter och verkligen kämpar för att hålla ögonen öppna. Blir nog att gå till kojs tidigt ikväll! Men först måste jag skriva lite på min önskelista, jag fyller ju år om ca 3 veckor och jag har ingen aning om va jag önskar mig.. måste kika runt lite på nätet och kolla om jag hittar nå skojj som man skulle vilja ha!

home sweet home

Skönt att vara hemma. Nu blir det sängen på en gång tror jag!
Nattiii


receptet för en lösning

Wihooo nu ska jag snart hem. Ska bli skönt att komma hem, ska sova JÄTTE mycket inatt har jag bestämt mig för. Kommer bli ledsen tjej om det inte blir så! För jag är riktigt trött och det känns som att jag går på tomgång.
Nej det blir att dra till bussen med Acke nu, eller mamma kanske är snäll och vill skjutsa? Hmm får ta och köra med hundögonen och bebis rösten när jag frågar, det brukar funka! Höhö

like you live

Ska ta och jobba nu.. känns sådär allmänt kul! Menmen det är bara att jobba på om man vill ha råd med något annat än mat när man bor själv..



En sån där orm ska jag skaffa mig när jag blir 18 ! Fest!!!

dont call me bitch!

Kan bara säga att jag är så otroligt jävla trött och lack på folk som sviker och hugger en i ryggen 24/7.. Ni kallar er för ens vänner men vart fan finns ni när man behöver er då?! ni kan väl vara så snälla och svara på den enkla frågan? Som sagt jag blir så JÄVLA trött på er..
Jag försöker verkligen finnas där och stötta alla mina vänner, för det är det vänner ska göra.. har jag fel? Visst, precis som alla andra kanske jag inte kan finnas där just då för tillfället men jag gör mitt bästa och även fast jag av någon anledning inte kan vara där så finns jag alltid där för mina kompisar och pratar och stöttar dom över telefon eller msn om jag är iväg på annat håll. Ända gången jag inte stöttat en vän är när dom inte berättat för mig att dom behövde mitt stöd, dom kanske trodde att jag skulle förstå det ändå. Visst man brukar se om en kompis mår dåligt och då frågar man va det är som är fel, ja om dom då säger neej det är inget jag lovar, hur fan ska jag då kunna förstå att du vill ha mitt stöd? Jag är ingen jävla tankeläsare! OMG det är så jävla mycket jag vill skriva just nu för tillfället, men då kommer det här antagligen spåra. För som mina nära vet så säger jag det jag tycker och står för min åsikt.. men ibland ska jag nog va försiktig hur jag formulerar mina åsikter i ord för ibland kan det bli fel och folk misstolkar och det blir ett jävla liv av alltihopa.
Men som sagt är jag så jävla trött på folk som sviker och hugger en i ryggen, men även dom som ljuger! Vafan är det som är så svårt med att hålla sig till sanningen? Visst sanningen kan svida lite ibland, men man vill fan hellre att det svider i några sekunder än att någon ljuger för en och sen efteråt får man reda på det.. för personligen så är det en sak som gör mig jävligt förbannad! Och folk som snackar bakom ens rygg, ojojoj, det är så jääävla dålig stil! Speciellt om det är någon man är kompis med. Om folk har problem med mig och tycker jag är irriterande, kaxig, bitch och ja va fan allt jag nu har hört folk säga om mig.. jaa men kom och säg det till mig då! Det hjälper för fan inte att du går och säger det till någon annan för vafan ska dom göra åt saken? Om det är någon som kan göra nått åt det så är det ju JAG. Det kanske är så att du bedömt mig som kaxig i en viss situation, men i själva verket kanske jag drev med en kompis och låtsades va kaxig mot han/henne. Om du kommer till mig så kan jag ju förklara! Jag är inte kaxig och speciellt inte en bitch, inte enligt mig och inte enligt dom som står mig nära. Jag förstår om folk kanske tror att jag är en bitch första gången dom träffar mig, för jag är inte en sån som sitter tyst i ett hörn för mig själv. Jag är väldigt utåtriktad och pratglad och har lätt för att få kontakt med nya människor, vissa kan uppfatta det som att jag är en självsäker bitch som vill synas.. men så är det VERKLIGEN inte.
Säger bara: innan du går och snackar skit om mig och säger jag är en bitch blablabla så lär känna mig först! eller du behöver inte ens lära känna mig.. prata bara med mig så ska du få se att jag är inte alls så otrevlig som du tror jag är.....

Dom som ska tar åt sig av det här får väll göra det, för antagligen har dom en anledning till vrf dom gör det. Ni behöver inte skriva massa kommentarer nu i stil med "är det mig du menar blablabla", men som sagt.. ni som inte gjort något behöver inte ta åt er med tar ni åt er så har ni kanske en anledning till det......

jag ville vara där!!



Underbar känsla det måste varit i luften!

lika blå som new york

Hemma från skolan idag också. Känner mig som en zoombie eller nått.. känns som att jag går på tomgång. Sov så otroligt dåligt inatt också.
Mamma kom förbi nyss och lämnade av min hund, han ligger och mumsar på en ben under soff bordet just nu. Jag älskar att ha honom här, han fyller upp tomrummet i lägenheten. As mys! Ska iväg på träning med hon ikväll. Det är både vardags lydnad forts träning ikväll och även uppvisningsgruppen, så det blir en massa hund träning ikväll. Jag känner mig inte riktigt i form för det just nu.. men har man tagit på sig ansvaret för en hund måste man ibland göra grejer man egentligen inte orkar..

varför vara ledsen när man kan skratta?



Ison och Fille - Jag skrattar idag


knackar på framtidens dörr

Jag mår lite bättre nu, men mår fortfarande lite illa. Har typ käkat 2-3 potatis bullar på hela dagen.. asbra! -.-
Har ingen större lust att skriva just nu för tillfället.. ska nog gå och ta mig en dusch och kolla om det får mig att må bättre.

Jag vill förövrigt ha sommar och Peace&Love!

stop naggin'


Följ min blogg med bloglovin

lika vass som ett knivblad

Usch usch usch usch och åter usch. Jag mår verkligen inte bra idag! Började må illa på tåget tillbaka till Dalarna igår och det höll i sig under hela natten och jag vaknade flera gånger utav att det kändes som att jag skulle spy, men det vart igenting. Så jag sov jätte dåligt, när väckarklockan ringde och det var dags att gå upp för skolan så var jag så otroligt trött och mådde fortfarande jätte illa. Så jag ringde mamma och bad henne om att sjukanmäla mig, hon vart såklart sur och började predika om närvaro och att jag måste sköta det så att det inte blir som det blev i 8an och 9an när jag var borta jätte mycket från skolan, vilket gjorde att jag blev sur och irriterad.. Visst jag slarvade jätte mycket med skolan i högstadiet, det erkänner jag men jag har förändrats! Jag har mycket mer närvaro i skolan nu i gymnasiet än vad jag hade i högstadiet, det beror på att jagp ushar mig själv att gå till skolan för jag har verkligen inte råd att förlora mitt studie bidrag nu när jag bor själv och måste försörja mig, det som även pushar mig till skolan är att jag går media vilket gör att jag får hålla på med något jag tycker är kul i skolan och dessutom så trivs jag och tycker om min klass jätte mycket. Jag har även blivit mycket mognare och mycket mer ansvarsfull i samband med att jag fick en egen lägenhet.

Ska ta och fixa iordning lite mat och se om jag får ner nått.. wish me good luck!

SM-GULD 09 !!






Går inte att beskriva med ord hur jävla underbart det känns!! HELT JÄVLA SJUUUKT!! Som pappa sa: tur att man inte har fel på hjärtat!
SM-GULD SM-GULD SM-GUUUUUULD!!
Som sagt.. HELT UNDERBART!!


STOLTA AIK!!


SM GULDET HEM TILL SOLNA

OMG!!! Idag gäller det!! Göteborg-AIK. Jag och pappa kommer sitta klistrade framför tv och skrika och gorma mer än vanligt! Matchen börjar om ca 3 timmar. Biljetterna till matchen tog slut för flera veckor sen och eftersom Göteborg beslutat att spela på gamla ullevi istället för nya så fanns det inte lika många bijetter vilket gör mig otroligt irriterad för jag hade verkligen velat vara med! Men samtidigt blir det nog mer tryck på gamla eftersom den är mycket mindre, vilket nog kommer bli jävligt najs för er som har biljett och ska vara där! Aja jag får sitta i soffan och hålla tummarna och hejja på. Asså jag är alldeles för uppspelt för att skriva just nu! Jag lägger in lite klipp från AIK matcher istället.. som även gör mig mer uppspelt..


I where there!


RSS 2.0