Imorgon smäller de



Imorgon börjar det!! ÄNTLIGEN!! Har längtat enda sen i vintras.
Imorgon på dagen kommer Johanna hit, vet inte riktigt om vi ska hämta banden på en gång eller hur vi ska göra. Det märks!

You made all the crazy shit

Igår var riktigt trevlig! Denna midsommar blev riktigt lyckad!

Jag, Malin, Emil och Martin åkte till Solvarbo och grillade med Kimmy och Kenny. Det blev även en del fotbolls spelade. Vid 8 tiden började vi bege oss mot Torsång. Vi cyklade och jag kan lova er att jag vart helt slut! Det började helt plötsligt regna när vi cyklade så vi stannade till och satte oss vid någon kyrka för att slippa bli blöta. Jag vart riktigt lättad när vi väl var framme.

Det var inte så jätte mycket drag, men jag hade riktigt trevligt ändå! Har man bra vänner så har man kul vare sig det är as mycket kalas eller inte!
Tack alla för en trevlig kväll!


Megan Fox



Ser ni skillnaden?!
Bilden längst till vänster är från i början av hennes karriär, och den längst till höger är från 2010.
Hon har inte sagt officiellt att hon plastik opererat sig, men det är ju inte så svårt att se att hon antagligen visst gjort.. kolla hakan, kindbenen, läpparna och tuttarna.

Om ni frågar mig så tycker jag att hon va mycket finare innan hon operera sig!

The end

Lägret är nu slut.. både skönt och lite tråkigt. Det har blivit en hel del skratt och bus, men jag är helt slut efter de här 5 dagarna.. så det är ganska skönt att det är slut.
Känns skönt att ha tjänat ihop lite pengar också! Dom behövs kan jag lova.. är ganska pank just nu.

Ikväll kommer Martin och Emil hit. Får se vad vi hittar på för nått.
Blir nog iallafall en sväng till statoil, är jätte sugen på chips!


Long night

Nu har vi utfodrat barnen med lite frukost.

Idag ska dom få träna agility och träna jätte mycket på en massa tricks! Klockan 3 kommer nämligen föräldrar och familj och ska kolla vad dom lärt sig och hundarna under lägret.

Skriver lite senare för nu måste jag åter gå till att hålla koll på ungarna!


Young camp

Middag - avklarad.
Tips runda - avklarad.
5 kamp - avklarad.

Barnen börjar bli ganska trötta nu efter att en hel dag med äventyr och hundträning. Nu blir det att koppla in datorn i prodjektorn och sätta på en film.

För er som inte vet så jobbar jag som ledare på ett ungdomsläger där dom tränar hundar.



Acke har varit super duktig när vi har visat agility och tricks!

100622



Otroligt fin låt! Får rysningar..

Be what you want

De senaste dagarna har varit full fart!
Har jobbat från halv 8 till 5 Söndag, Måndag och idag.. ska även jobba imorgon och på Torsdag.
Har fått erbjudande om jobb nästa vecka också, men det går ju inte!! Det är ju Peace & Love! Och det tänker jag verkligen inte missa.
Min barndoms kompis Johanna kommer hit och bor hos mig under Peace & Love! Kommer bli super kul. Vi har varit kompisar ända sen vi var 4 år ungefär. Vi träffas inte så mycket nu för tiden, men vi har ändå hållt kontakten.

Ååååh va jag längtar till nästa vecka! Kommer bli så roligt!



Johanna och jag när vi var små.. bajjare och aikare redan då!

Fy mig!

Usch va dåligt jag har skött bloggen de senare dagarna!

Nu ska jag ut och kamma Acke lite, skriver ett längre inlägg efter det!

Hard work work

Har jobbat idag.. är heeeelt slut.
Så jag skriver imorgon istället. Mitt huvud är helt tomt...

Spell it out

God morgon alla glada människor! Vet inte riktigt vad jag ska säga om vädret.. det är fint, men samtidigt är det moln? Fattar inte riktigt vädret just nu..

Sitter i soffan med Eila.. vi vaknade för cirka 1 timme sen. Idag vet jag inte alls vad som händer.. men snart kommer iallafall Martin hit.


Tonight was a good night

Snart sängen FOR SURE! Trött som en.. jag vet inte vad!
Men tänkte ge bloggen lite tid också eftersom den inte fått så mycket uppmärksamhet idag.. Men har man en riktigt trevlig kväll med vännerna så kan man ju faktist inte sitta och blogga 24/7.

Vi grillade som sagt på kvällen. Jag och Eila gjorde potatis gratäng och grillade fläsk ytterfile och majskolvar, Malin grillade korv.. och Martin och Kimmy var så sega att komma hit så dom missade det.
Jag drog fram fotbollen och det blev lite lajbans nedanför min veranda. Tjejerna mot killarna.. och jag måste faktist säga att vi ägde ut dom totalt! Hade dock Kenny också varit med som det var tänkt.. så hade nog dom ägt oss ganska hårt eftersom han spelar fotboll..

Sen vart det chillerill och film kollande. Kvällen har varit toppen!

Tyvärr så har jag ingen aning om vart jag lagt min kamera.. så det finns inga bilder från ikväll... men jag ska leta egenom heeeela lägenheten imorgon! Promise!



Inte långt kvar till Peace&Love nu! Shit vad jag längtar!!

Neard

Sitter ute på min veranda i solen med Eila. Med datorn framför mig.... vilken nörd man är! Usch.

Ska snart tända grillen hade vi tänkt. För snart kommer folket.. tror jag iallafall.


Riktigt sugen på att bada..!

Wishing you the most


Jag och Eila har nu varit på affären och handlat lite mat inför ikväll.
Det blir marinerad fläsk ytterfile och potatistgratäng! Mumma!
Längtar tills jag får stoppa denna ljuvliga maten i munnen. Jag tänker verkligen njuta av varenda tugga!

Going for the store

Igår åkte jag och Eila hem till henne på kvällen, även Acke fick följa med. Vi tog det bara lugnt och kollade film. Vart att somna mycket tidigare än de senaste dagarna, vilket var göör skönt!
Hennes mamma ska bara dricka upp sitt kaffe sen ska vi bege oss till affären. Vi tänkte sitta hemma hos mig med lite folk ikväll och grilla. Men för att kunna göra det måste vi köpa kött!

Nu ska jag leta reda på vart jag lagt Ackes koppel innan vi ska åka.

Tired as hell

Min kropp är riktigt död just nu. Har sprungit runt på agility banan och tränat Acke i cirka 2 timmar idag. Han blir bara duktigare och duktigare. Jag är riktigt stolt att han är så duktig, efter så kort tid som jag tränat honom i agility.

Jag och Eila sitter och kollar Ghost Wisperer. Shit va jag älskar det programmet! Ikväll blir det nog bara att chilla och kolla film! Gå och lägga sig i tid och försöka vända tillbaka tiden!



Jag och Eila..

It killed me slowly

Åh va jobbigt!!!
Jag har vänt mitt dygn totalt..
Jag vaknade nyss! Det är fan inte bra. Sovit bort heeela dagen! Men jag och Malin somnade typ vid 6 igår..
Kimmy, Martin och Emil var hit och kollade film igår på kvällen. Eller ja hela natten kanske man ska säga. I slutet va alla så trötta så alla började brottas och fick världens ryck! Till slut gick jag och Malin och la oss, men inte fan gav dom sig.. nej dom bara fortsatte.
Dom gick hem vid 5 tiden. Jag och Malin gick och la oss och va berädda på att sova. Men nej självklart får vi inte göra de... Min hund börjar spy och greja..  så det va ju bara att kliva upp igen och ta reda på det.
USCH spy är nått jag verkligen inte klarar! Jag höll bokstavligen på att dö när jag skulle ta upp det där!


Summer feeling

Den här dagen har varit en riktig sommarlovs dag!

Jag och Malin har färgat mitt hår idag, det vart super bra! Mörk brunt precis som jag vill ha det, perfa! Så nu känner jag mig jätte snygg och fräsch i håret, tummen upp för de. Älskar när håret är ny färgat.
Vi bakade även kladdkaka! Gööör gott! Vi tjockade i oss två portioner. Vi har nyss ätit så det blir snart kladdkaka till efterrätt!

Kennys lag hade match idag, så vi tog moppen dit och satt och mös med myggorna medans Kenny var flagg-pojk. Vi satt och kollade på rumpor och skrattade åt folk som trillade roligt.



Dagen har varit tummen upp som bara den!! Snart kommer Kimmy, Martin och Erik hit och ska kolla film med mig och Malin, mys.

Mumma!

Måste säga att det finns nog inget godare än ungspannkaka! Inte om ni frågar mig iallafall!



Perfekt maträtt att göra när man bor själv också! Det är lätt att göra och billigt som bara den, det ända som kostar lite är baconen. Men med tanke på att en ungpannkaka räcker ganska länge, så blir baconen också billiga.. i längden!


Slappo

Åååh va jag är trött!
Jag och Malin satt och kolla tv hela dagen idag. Sen när hon drog hem vid 7 tiden så åkte jag och handlade lite mat. Gjorde iordning ungspannkaka när jag kom hem. Jag har aldrig gjort det förut, men den blev riktigt bra! Förutom att den svällde så mycket att den nästan svämmade över formen. Höhö. Men man lär sig av sina misstag!

Nu blir det film.. sen kommer Malin hit och hon ska färga mitt hår. Tummen upp! Det behövs verkligen just nu

yesterday evening

Igår var toppen! Jag och Malin satt hemma hos mig och bara tog det lugnt och snackade en massa girl talk. Senare på kvällen gick vi över hem till Kimmy och umgicks med honom, Martin och Kenny. Det blev en massa CoD mw2 spelade och skratt.
Efter ett tag bestämde vi oss för att gå hem till mig och kolla film. Jag har insett att jag måste köpa ny soffa! Så fort man är fler än 3 stycken som ska sitta i den så blir det jätte trångt!



Not or not



Nu kommer snart Malin hit. Vad som händer ikväll det vet jag fortfarande inte.. Det regnar för fullt ute så det blir verkligen inte att vara ute! Blir väl antagligen fest eller bara att va hemma och chilla.

Oerhört smart...



Hahaha vilka nötter det finns! Dom borde ju förstå redan när dom la ner moppen mot karusellen att det skulle gå åt helvete? Haha ja dom ger en ett gott skratt iallafall!

Fyfan va ni är BRA

Igår var verkligen tummen upp!! Jag skrattade en hel del och vart en väldigt massa kramar!
Grattis till alla mina underbara vänner som tagit studenten, fyfaan va ni är braa!!!

Idag är jag helt sjukt trött.. men det kanske inte är så konstigt.. somnade vid halv 6 inatt. Vill bara gå och lägga mig igen med måste göra mat, är hur hungrig som helst!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer.. men det visar sig!
Jag tror förövrigt att jag inte riktigt än har fattat att det är sommarlov!


WIIHOOO

Nu har jag officiellt sommarlov! How sweet isn't that!!?

Ikväll blir det att fira med alla mina vänner som tagit studenten! Shit va kul det ska bli!



För ni har tagit studenten, fyfaan va ni är BRA!! <3

Im a banana



Hahahahaha jag håller bokstavligen på att kissa på mig! Roligaste på riktigt länge!!

Washi washi



Diska, diska och diska... det är vad som står på schemat just nu.
Senare blir det att va med Malin och några killkompisar till henne. Trevligt!

Give me some more

Tidigare idag tränade jag Acke i agility. Det gick super bra! Har lärt honom ett nytt hinder och han blir bättre och bättre på att ha kolla på vilket hinder jag vill att han ska ta. Känns kanon! Ska snart ut och träna honom lite mer tror jag, det är ju så fint väder så varför inte passa på?

Jag och Sara var nyss till sko makeriet och hämtade en grej. Och vi började bägge två och dreggla när vi kom in och såg han som stod i kassan! Åh heliga maria va snygg han var! Kunde inte sluta titta på han! Hoppas jag träffat honom på någon fest, för kändes skumt att stå där och ragga! Hahah.


You are Waithless

Idag blir en ganska lugn dag tror jag.

- Laga mat
- Åka till skolan och lämna böcker
- Diska
- Städa

Sen är det inget mer jag måste göra, va jag vet nu iallafall. Grymt skönt med sommar lov!!
Känner att jag börjar få ont i halsen, så det blir nog inte ut och spela fotboll eller så idag. Jag MÅSTE bli bättre tills imorgon!!

Totaly forgotten

Nej men ojj! Jag glömde bort bloggen totalt igår.
Men jag har mina anledningar! Jag var verkligen heelt död efter laserdomen med klassen. Fick inte ett dugg gjort igår. Det blev film efter film hela dagen.
På kvällen så var jag ut och rörde mig lite dock! När jag skulle ta ut Acke på kvälls rastningen så kände jag vilket skönt väder det var och bestämde mig för att gå långpromenad. Vi började gå och sen kom jag på att vi kunde gå och hälsa på min kompis Malin som inte bor så långt ifrån mig när vi ändå var ute och gick.
Malin och jag, och självklart Acke, satt ute på hennes veranda i mer än 1 och en halvtimme och pratade om allt möjligt, och helt plötsligt var klockan 9.
Typiskt oss tjejer som kan sitta och bara samtala i flera timmar! Håller ni inte med?

Både jag och Malin insåg att vi var hungriga, så då tog vi med ägg och mjöl hemifrån henne, eftersom jag hade slut på det, och gick hem till mig och lagade pannkakor!
Göör goo kvälls mat!


Dont shoot me



Åh herregud va jag är trött i kroppen!
Stress plus att man springer runt som en galning.. det är ingen bra kombination.. men kul var det!!

Var och spelade Laserdome, eller Lasergame som vissa säger, med klassen tidigare idag.
Vi satte oss verkligen in i det också vill jag lova! De flesta sprang runt och skrek som att det var på liv och död!

Vilken placering jag kom på, det tänker jag inte säga! Men dom andra fuskade.. jag bara vet det!! Annars hade jag vunnit! Höhö.

Give me a bed

Jobb tid och Agility kurs är nu avklarat!




Nu består bara att bege sig hemåt och diska, tvätta, vika kläder, och hänga kläder. Jag orkar egentligen inte, är hur trött som helst efter en trött och slitsam dag! But a women got to do what a woman got to do!

Its MINE

Sitter på jobbet. Det är ovanligt lugnt just nu, men snart smäller det väl till och det kommer finnas 1000 saker som måste fixas!

Och jag säger bara en sak! Det lönar sig att jobba arslet av sig.... Jag håller nämligen på att beställa en Iphone! Ååååh va jag längtar efter att få hålla den i min hand! Love, love, love!



SNART ÄR DEN MIIIIN!

Godermorgon



Jag har inte sovit gott inatt.. tror jag.. för jag är grymt trött och vill bara gå och somna om!
Och då gick jag ändå och la mig någorlunda tidigt!
Jaja.. bara att bita ihop. För gå och lägga mig igen är verkligen inte okej! För nu ska jag iväg på äventyr!

Blood and Bone


Gillar ni inte slagmål och blod ska ni verkligen inte se den här filmen!
Jag tycker att filmen var bra, men kunde varit bättre! Kändes som att det var slasmål exakt hela tiden, och ska en slagsmåls film vara bra måste den ha en djup berättelse om ni frågar mig.

Den får bara 3 av 5 stjärnor. Den hade kunnat handla mer om annat en slagsmål. Men varför den får hela 3 stycken stjärnor är för att slutet var riktigt bra, man förstod hur allt var sammankopplat, och då blev filmen bättre!

Här är står det vad filmen handlar om lite mer exakt.

Helt sjukt

Jag sitter och kollar på en form av dokumentär om Domedagssekten.
Helt sjukt, det är det enda man kan säga! Jag blir så arg. Jag HATAR när man hjärntvättar barn.
Sektledare är helt dumma i huvudet! Såna jävla egoister.

GAAAHH H H Jag kommer aldrig någonsin ens att närma mig en sekt, kommer aldrig någonsin låta mina barn göra det heller!


Ny grill!



Min nya fina grill!

Jag och Eila var jätte duktiga att sätta ihop den alldeles själva. Dock tog det mer än 1 timme..
Vi åkte sedan och köpte mat att grilla sen blev det att inviga den, och det blev riiktigt gott!

Tasty tasty!



Cheesecake here i come!
Jag ska snart börja bege mig hem till Eila. Hon har gjort cheesecake och jag ska få smaka! Vilka bra vän man har! Förutom när man pratar med henne i telefon och hon sätter telefonen vid rumpan när hon fiser...! Haha.

Ny kategori!

Som ni kanske ser så har jag skaffat en ny kategori som heter Movie time. I den katerogrin kommer ranking och korta recentioner av filmer hamna!

För tillfället finns det bara en film där. Men om ett litet tag kan ni gå in där och kanske få smak råd om ni har ide torka på vilken film ni ska se!


Law Abiding Citizen



Den var otroligt bra! Jag tror att jag har skaffat mig en ny favorit film.
Trotts det så får den inte 5 av 5 stjärnor utan bara 4.
Den var väldigt spännande och det känns lite som att man håller med i budskapet som de försöker få fram filmen. Men på någon sätt så känns den samtidigt lite seg till och från.

Men den är helt klart värd att se! 

Den passar er som gillar spänning och lite action! Den är lite inne på drama kategorin också.

Här kan ni hitta beskrivningen om va filmen handlar om.


Popcorn och film



Sitter och kollar på Monster till svärmor. Den går på 5an och börjar precis nu. Så släng på tvn people!
Popcorn och röda nymålade naglar. Kan det bli bättre?

Red Nails



Så snyggt! Älskar röda naglar.

Klubb byte

Nu har jag pratat med dem på dansskolan som jag ska byta till.
Som ni vet så tävlar jag i streetdance. Jag har inte tävlat nått den här terminen pga klubb byte. Men nu är klubb bytet i full gång, så till höst terminen får jag börja tävla igen!! Åh va underbart! Har saknat tävlingarna jätte mycket.



Bild från när jag kom 3a på SM i höstas! Kommer aldrig glömma hur underbart glad jag var!

100606




Slappo

Igår blev en riktig slapp dag!

Eila och jag kollade tv heela dagen. På eftermiddagen så tittade Eila på mig och sa "Shit va gott med Thai mat!". Och när hon nämde det så började det självklart vattnas i munnen!
Vi kunde inte motstå frestelsen så vi fixade oss och sen åkte vi och käkade thai buffe.

Senare på kvällen kom Tim och var social med mig och Eila. Det blev ännu mer tv och film. Vi kollade på Eight Below och A tail of two sisters. As mys. Förutom att A tail of two sisters är helt sjuk..


Chillirill

Igår var tummen upp!!
Jag hade verkligen skit kul!

Nu ska jag chilla gaalet och kolla film!



Bjuder på en bild från när jag va liten! Haha

Lets do this

ÅÅÅÅHHH jag är så taggad! Jag vill att det ska bli ikväll! Gosh my mama va kul jag ska ha!




Eila is here



Eila kom hit för ett litet tag sen. Vi har precis fixat oss lite inför ikväll. Nu tänker jag tvinga henne att va kläd smak råd!
Jobbigt väder! Det är jätte fint väder, samtidigt som det blåser nåt så inåt. Va ska man egentligen ha på sig för kläder då?!

Ikväll blir det Falukalaset! Jag ska ha grymt kul och INGET ska få förstöra min kväll!

Iam alot

Ingen skola idag, gött mos!
Vaknade för cirka en timme sen. Jag har hunnit med ovanligt mycket denna morgon måste jag säga!
- Duschat
- Hängt upp tvätt
- Lagt i en ny tvätt i tvättmaskinen
- Diskat
 Och nu håller jag på att koka potatis!

Jag är duktig tjej!


A man apart



Sitter och kollar film med Eila hemma hos mig just nu.
Den går på 6an, men tyvärr tror jag den är slut snart.
Så bra film så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Dessutom är ju Vin Diesel så snygg så att man håller på att trilla av stolen! Han är enligt mig en av världens sexigaste män! Och hans röst, oohh my god! Sexy Sexy Sexy!!

Utspark

1orna hade utspark för 3orna idag. Och ojojoj vad mycket skratt det blev!
Bilder kommer senare när jag fått dom av dem som tog kort. Kommer även berätta lite mer vad vi gjorde, men hjälp av bilderna!

Första doppet avklarat



Shit va kallt det var! Malin och Josefin hoppade innan mig och dom stod och förklarade för mig hur kallt det var, så jag va riktigt nära på att fega ur. Men envis som jag är så kan jag inte va sämre än dom.. så det va ju bara att hoppa i! Jag höll på ren svenska på att DÖ!

Finally done

ÄNTLIGEN klar med repotaget som ska lämnas in senast klockan 12 inatt. Så skönt, nu kan jag pusta ut och gå och lägga mig!

Imorgon ska vi ha utspark för 3orna. Vi ska vara i skolan vid 8 för att förbereda allt, usch va tidigt.. så det bli att dejta John Blund nu.

Bilder från utsparken kommer sen!



Den som kommer med jordgubbar till mig får en puss!

It kills me slowly

Ont i huvudet och allmänt trött! Vi kollade film på engelskan och tror jag satt för nära skärmen eller nått, för mitt huvud håller verkligen på att sprängas!

Usch.. Jag har 3 skol uppgifter jag måste göra. Men hur det ska gå till med min huvud värk har jag inte en aning om. Men ska ge det en chans så får vi se hur det går...


Untz Untz

Sitter och dunkar musik på högsta musik! Snart kommer brudsen hit.
Åhhh va kul det ska bli ikväll!







Nu kör vi brudar!



Jag är taggad till tusen!
Ikväll är det sista gymnasie festen innan sommar lovet. Några kompisar ska komma hem till mig innan och vi ska sedan göra sällskap till lokalen där det hålls.

Nu ska jag kila iväg en sväng och äta glass med Malin!

Nyvaken och Yrvaken

Ja rubriken säger väl en del.
Jag har inga lektioner idag vilket är great! Dock satt jag med en plugg grej till sent inatt så jag var riktigt trött när jag vaknade.. även fast jag vaknade vid 12.

Nu blir dagens första "Att göra" grej att gå ut med Acke så han får slå morgon drillen!

Sol, Musik och Tacos

Kan inte bli mycket bättre!


En hungrig Malin


Vad skulle vi göra utan musik?!

Underbart väder idag!


RSS 2.0