remember me

 



Eva Cassidy - Fields of gold


Den här låten ska jag ha på min begravning, det har jag redan bestämt mig för! Man vet aldrig när olyckan är framme..


the thing for milano

Elin har fortfarande inte hört av sig om ifall vi skulle ses ikväll, så jag gissar att det inte blir något utan hon har dragit på fest istället..
Aja.. Jag har iallafall snackat en massa med bästaste Niclas i telefon om hans kärleks problem och massa gamla minnen och grejer. Pappa har även fixat till lite stuffs på min nya dator, tex installerat sims och ett virus program.
Nu vid 22 så börjar saw 5 så jag ska väl bänka mig i soffan med pappa och kolla på den och trycka i mig lite godis, i mitt huvud låter det som en väldigt bra ide för tillfället! Byee

new and fresch

Hjälpte pappa en del med bilen idag, har lärt mig vart filtret i motorn sitter och lite andra grejer som kan va bra att veta. Sen skulle pappa ner i smörjgropen "en bygd grop i ett garage som man ställer bilen över så står man där nere och kommer åt allt under bilen mycket bättre än om man ligger på marken direkt under den" och jag har klaustrofobi så jag ville inte gå ner där utan satte mig vid datorn och fixade om lite grejer här på bloggen istället. Jag hittade tillexempel en ipod spelare man kunde ha, har haft en sån förut också men tog bort den. Tänkte att det kunde va lite kul att ha en sån igen. Och såklart måste den vara rosa.
Kvällen blir nog förhoppningsvis att tillbringa med Elin. Men det är inte säkert, men blir det inget med henne så blir jag nog hemma, jag känner inget som helst fest sug. Det har inte kommit så många ungar på bus eller godis så vi har en massa godis kvar, mumma! Film, säng och godis, så jävla bra kombination! Love it


följ min blogg med hjälp av bloglovin'

Gå in här och sen trycker ni på den gröna rutan uppe till vänster där det står "bli medlem för att börja följa lhedwall". Super enkelt och ni kan även lägga till andras bloggar som ni vill följa! Jag använder själv denna sida, jag gillar den verkligen eftersom man kan lätt hålla koll på när ens vänner skrivit ett nytt inlägg i deras bloggar!


you are my hero


break the walls

När jag kom fram till Stockholm igår mötte pappa upp mig på station. Jag vart glad tjej att få träffa han igen, har verkligen saknat honom! Vi skulle åka till återvinnings stationen ovh slänga lite skrot, och självklart hamnar vi i en nästan stillastående kö på ett ställe där det inte brukar vara kö.. det var nästan stillastående åt båda hållen dessutom! Det hade släppt upp lite när vi åkte tillbaka iallafall som tur var! Vi gick in en sväng på Ica och handlade lite bröd och grejer till mig, ja jag är kinkig när det gäller frukost bröd..
Farmor och farfar kom förbi på kvällen och vi bjöd dom på middag, jag gjorde en god choklad mousse med halon som topping till efterrätt. Det var riktigt mumsigt! Dom drog sig hemmåt vid halv 11 tiden om jag inte minns helt fel. Jag satte mig och pumpade lite musik på datorn men kände ganska fort att tröttheten kom, så jag betämde mig för att skita i datorn och gå och lägga mig istället. Världens bästa uppfinning måste ju bara vara sängen!
Idag får vi se vad som händer, jag ska iallafall följa med pappa ut och börja fixa lite grejer på bilen. Såg på lite klipp på folkrace igår och fyfaan va sugen jag är på att börja köra det! Både pappa och morbror har ju kört och hållt på med det en del, så jag har ju folk som kan lära mig. Men egentligen så har jag inte tid, har ju dansen, skolan och jobbet som tar upp mycket av min tid. Men shit vad kul det hade varit att köra det!
Ikväll får vi se om det kanske blir att träffa några kompisar, men problemet är bara att jag glömde min comviq mobil hemma och har bara telia med mig, så folk får inte tag i mig just nu och jag har inte allas nummer på telian.. Så jävla lyckat och smart av mig! Eeelleer?!

Neard

Superbra nördig sysselsättning när man åker tåg! Love it


on my way

Imorse var PANIK! Jag försov mig och hade inte packat väskan igår utan skulle göra det nu imorse. Det var riktigt ont om tid men jag jalla på som bara den! Slängde i lite kläder i väskan, sminkade mig lite fort och drog i mig lite käk innan jag begav mig mot tåget. Och jag hade råkat packa väskan jätte tungt så det tog 3 år att gå till station med väskan i högklackat.. mamma kom förbi i morse och sa att hon inte hann skjutsa mig utan jag fick ta en taxi, och då tänkte jag "ääh jag går till station, såå jävla lång är det ju inte." men jag kände på vägen til lstatin att jag skulle ha tagit en taxi, shit va jobbigt det var!
Men sitter på tåget nu och är i snart i Hedemora. Solen skiner som bara den och himlen är alldeles blå! As mysigt väder, hoppas verkligen att det hålleri sig resten av helgen också. Det sitter en latino snubbe och spelar gitarr på platsen mitt emot mig på andra sidan gången. Hans fingrar går fort som bara fan över strängarna och det låter riktigt bra! Grym snubbe! Jag hade nyss sätet brevid mig också så jag sträckte ut mig och satt riktigt skönt, men självklart så blir alla bra saker kortvariga.. kom nyss en snubbe och fråga om det var ledigt brevid mig, han kunde inte satt sig nån annanstans?!? Finns ju hur många lediga platser som helst! Blir så less... ja men jag ville ju ändå att han skulle förstöra min bra början på tågresan! -.-
I helgen blir det att träffa vännerna och ska nog även träffa farmor och farfar. Pappa fråga om jag ville va med och mecka lite bil också, och självklart vill jag det! Ja jag är lite pojkflicka och har alltid varit, älskar snabba bilar och att utmana ödet och sånt där som är lite kill aktigt, men samtidigt är jag himla tjejig när det gäller vissa saker. Tror pappa är lite glad att jag är lite pojk aktig eftersom han bara har mig och ingen son, han måste ju ha någon som han kan föra vidare sina kunskaper om bilar och sånt. Höhö.

På jullovet ska jag upp till norrland btw, det kommer bli azum!! längtar som bara den!


Nej nu ska jag nog ta och sussa lite, sov jätte dåligt inatt.

sleepmode

Nej usch, nu blir det att sova. Är så otroligt trött så jag skulle nog kunna somna stående!
Och vet ni vad, jag har fortfarande inte packat och mitt tåg går klockan 12 imorgon.. Ute i sista sekund as allways. Tummen upp Vi gillart....

Dessutom gjorde jag världens godaste pasta sås till middag, gick inte efter recept utan inproviserade lite och jag blev riktigt riktigt nöjd! Smakade wonderful! Hade även sån tur att det böev över lite så jag får det till lunch innan jag ger mig av till tåget också. Yummie!

I.T


älskade pappa

Förhoppningsvis blir det inte matkrig när jag kommer hem som det blev i sommras.. eller jo men ändå nej. Jag blir as nöjd när jag lyckas göra något jävulskap på papi men det är inte lika kul när hämden kommer.
Men är man med i leken får man ju faktist leken tåla..



As fint med smör runt hela munnen.. -.-

Måste förövrigt lägga till att jag älskar min pappa, finns ingen bättre än han! Så jävla underbar, älskar dig ! Utan dig vet jag inte vart jag hade varit idag.. Tack för att du alltid har funnits där för mig och stöttat och verkligen visat att du älskar mig för den jag är. <3 


dont think you know

Imorgon bär det av till Stockholm, ska bli lite skönt att få komma hem ett tag faktist! Slippa göra ALLA sysslor som jag lär göra i lägenheten för att det inte ska bli ohyggieniskt, men tillexempel diska eller laga mat kommer jag nog inte komma ifrån..
Niclas kom ju igår som jag tidigare nämt, vi kolla film och snacka en massa och hade det väldans trevligt. Vi somnade väll runt 3 tiden, vilket var lite väl sent eftersom jag skulle upp halv 9 och vara barnvakt åt Bella. Jag lyckade iallafall masa mig upp när dom plingade på dörren, tror dom blev lite förskräckta.. en alldeles nyvaken Linda med rufsigt hår och allmänt skabbig är inte alltid så vacker syn, speciellt inte om man inte är beredd på det. Bellas mamma kom och hämtade henne vid 12 tiden och sen drog Niclas vid 2 tiden, det jäveln dissar mig för att åka ner och hälsa på sina släcktingar nere i Örebro, ledsen tjej..! Men vi ska ses på Söndag en sväng när han är på väg upp mot sitt kalla Norrland och jag är i Borlänge.
Resten av dagen tänker jag tillbringa i soffan och bara slappa och kolla film, as najs! Eller ja.. jag måste packa också, men jag tror jag gör som vanligt och tar det i sista minuten! Höhö

BTW  glöm INTE att sitta bänkade framför TVn på Söndag och kolla när AIK tar hem SM guldet! Kom igen nu gubbar, iår är vårt år!

Make believe

Sitter och nördar mig med webcamen på datorn, har hittat hur man gör massa effekter och skit. Hahaha jaaa jag har tråkigt liv just nu!

 


still nothing counts

Sitter fortfarande och väntar på att Niclas ska komma, fick nyss ett sms av honom och han sa det att han nog skulle vara framme om cirka 1 timme. Det ska verkligen bli så otroligt roligt att träffa honom! Vi har som sagt inte tröffats på ungefär 3 år, nu på slutet har vi tappat kontakten lite.. vi pratar inte i telefon och så lika mycket som vi gjorde förut. Men båda två har blivit äldre och har mer för sig nu än förut. Jag dansar ju så fort jag har tid, och när jag inte har tid att dansa på pluggar jag eller jobbar. Finns inte mycket tid kvar till att sitta och prata i telefon då.. tuvär. 

Ska gå och kika om det börjar något skoj på tvn nu, klockan är ju 7 så nått borde det ju vara. 

designen

Jag kör på designen från gamla bloggen tills jag har fått ihop en ny.

Har precis städat, jag får ju stor besök idag! Bästaste Niclas kommer ju hit och hälsar på mig! Har inte träffat han på typ 3 år, så det ska verkligen bli as najs att få träffa honom igen!
Jag köpte ju ett mobilt bredband igår, men SJÄLVKLART så krånglar det och jag kan inte ansluta.. så en irriterad Linda tog med sig det och cyklade bort till el giganten och som tur var det en tevligt snubbe som hjälpte mig och tog sig verkligen tid att fixa till den åt mig så då blev jag på lite bättre humör. Han fixade det efter ca 45 minuter.. kul liv. Åkte sen förbi Tommy och hämtade min externa hårddisk som han fixat åt mig, då vart jag glad tjej!

Niclas kommer komma typ vid 8.. as roligt att bara sitta och vänta. -.- Tur att man har en dator och internet i lägenheten nu iallafall!

NY BLOGG!

Jag bestämde mig för att skaffa mig en ny blogg nu när jag har skaffat mig en ny laptop och nytt bredband till lägenheten, eftersom jag nu kan blogga oftare och att det inte blir flera veckor mellan varje uppdatering. Jag har funderat på att byta från liiwnda bloggen till en ny med ett annat namn, liiwnda skaffade jag på fjortis tiden och den är över för länge sen så jag kände att det verkligen var dags att skaffa sig ett nytt namn nu!

Designen är på G.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0